Gökçek'ten Veda Toplantısında Zehir Zemberek Sözler: "Ayağımı Kaydırdılar!"

TAKİP ET

Cumartesi günü istifasını açıklayacağını duyuran Melih Gökçek'in AK Parti Meclis üyeleri ve ilçe Belediye Başkanları ile gerçekleştirdiği veda toplantısında sitem ettiği ve kendisiyle çok uğraşanlar olduğunu ayağını kaydırdıklarını söyleyerek onlarla ahirette hesaplaşacağını söylediği öğrenildi.

Cumartesi günü istifasını açıklayacağını duyuran Melih Gökçek’in AK Parti Meclis üyeleri ve ilçe Belediye Başkanları ile gerçekleştirdiği veda toplantısında sitem ettiği ve kendisiyle çok uğraşanlar olduğunu ayağını kaydırdıklarını söyleyerek onlarla ahirette hesaplaşacağını söylediği öğrenildi.

SON OLARAK GRUP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Beştepe’de gerçekleştirdiği özel görüşmenin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Cumartesi günü istifa edeceğini duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün son olarak Belediye Meclisinde yer alan AK Partili Meclis üyeleri ve ilçe Belediye Başkanları ile grup toplantısı gerçekleştirdi. Son gerçekleştirdiği grup toplantısında vedalaşan Melih Gökçek’in, ‘Benimle uğraşan çok kişi var, ayağımı kaydırdılar. Onlarla ahirette hesaplaşacağım.’ şeklinde konuşma gerçekleştirdiği öğrenildi.

‘AHİRETTE HESAPLAŞACAĞIM’

Kanal D Ana Haber Bülteninde izleyici ile paylaşılan haberde, dün son grup toplantısını gerçekleştiren ve Cumartesi günü istifasını duyuracak olan Melih Gökçek’in toplantıda, Benimle uğraşan çok kişi var, ayağımı kaydırdılar. Onlarla ahirette hesaplaşacağım.’ şeklinde yaptığı yorumun dikkatlerden kaçmadığı belirtildi.

 

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek Grup Toplantısı Veda İstifa Açıklama Ayağımı kaydırdılar AK Parti Meclis üyeleri