Gaziantep'te korkunç kaza: 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı!

TAKİP ET

Gaziantep'te yaşanan dehşet verici bir kaza sonucunda otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpışarak büyük bir faciaya neden oldu. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kuzeyşehir mevkisinde, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Henüz sürücülerinin kimlikleri belirlenemeyen 27 ANC 208 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 07 CIN 60 plakalı hafif ticari araç, kafa kafaya çarpıştı. Olayı gören çevredekilerin hızla ihbarı üzerine, kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda sıkışan kişiler araçlardan kurtarıldı. Sağlık ekipleri ise hemen müdahalede bulundu.

6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yapılan kontrolde, kaza yerinde hayatını kaybedenlerin Taha Kaçar, Mesut Taşdemir, Cahit, Hatice, Kardelen ve Kadir Sat olduğu tespit edildi. Yaralı olarak kurtulan Ebru Sat ise ilk müdahalesinin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Ebru Sat'ın tedavisi devam etmektedir.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılmış olup, olayın sebepleri ve detayları henüz netlik kazanmamıştır. 

Gaziantep trafik kazası Gaziantep trafik kazası ölüm haberleri