Gazeteci Cemal Kaşıkçı Hakkında Şok Gelişme!

TAKİP ET

Konsolosluğa girdikten sonra bir daha çıkmayan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü gazetecinin öldürüldüğü iddia edildi.

Konsolosluğa girdikten sonra bir daha çıkmayan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü gazetecinin öldürüldüğü iddia edildi. 

Gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında son günlerde ortaya atılan çeşitli iddialar arasında en güçlüsü bu akşam Reuters tarafından ortaya kondu. En son 2 Ekim tarihinde evlilik işlemlerini gerçekleştirmek için Suudi Arabistan'da bulunan Başkonsolosluk binasına gittiği ortaya çıktı. Ancak bir daha binadan çıkmayan ve kendisinden haber alınamayan gazetecinin akıbeti konusunda çeşitli iddialar ortaya atıldı. 

Türk polisi tarafından kayıp olarak aranan gazetecinin son incelemeler ve bulgular sonrasında elçilik binasından çıkamadığı ve orada öldürüldüğü düşünülmeye başlandı. Polis tarafından yapılan araştırmalar sonrasında cinayetin çok önceden planlandığı ve elçilik binasından kameralara yakalanmamak adına farklı yollarla gizli bir şekilde çıkarıldığına inanılıyor. 

Reuters tarafından yapılan haberde ismi verilmeyen iki Türk yetkiliden bilgilerin alındığı ve haberin doğru olduğu iddia ediliyor. Yapılan araştırmalar sonrasında Başkonsolosluk binasına aynı gün ve saatlerde  2 uçakla İstanbul'dan gelen aralarında Suudi yetkililerinde bulunduğu 15 kişinin olduğu ifade edilmişti. Ancak sonrasında işlemlerini halledip geldikleri ülkelere sorunsuz bir şekilde geri döndükleri öğrenildi. Gazetecinin sır dolu kaybının sebebi henüz bilinmezken Türk polisi Suudi Arabistan polisleri ile irtibata geçtiğini duyurdu. Ortaya çıkan bulgulara göre gazetecinin bina içerisinde öldürüldüğü ve sonrasında bir şekilde binadan çıkarıldığı ihtimalleri üzerinde duruluyor. 

cemal kaşıkçı konsolosluk öldürüldü iddiası kayıp