Flaş Flaş! Katledilen Leyla Aydemir'in Cinayet Soruşturmasında Kritik Açıklama: Katil Tek Kişi Değil

TAKİP ET

Ağrı Baro Başkanı Ali Artuk'un kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir cinayeti ile yaptığı açıklamada, 'Ben kendi edindiğim tecrübe üzerinde değerlendirmemi yapıyorum. Ortada organizasyon olduğu kanaatindeyim. Katil tek kişi değil.' dediği öğrenildi.

Ağrı Baro Başkanı Ali Artuk’un kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir cinayeti ile yaptığı açıklamada, ‘Ben kendi edindiğim tecrübe üzerinde değerlendirmemi yapıyorum. Ortada organizasyon olduğu kanaatindeyim. Katil tek kişi değil.’ dediği öğrenildi.

Ramazan Bayramının ilk gününde Ağrı Bezirhane köyünde evinin önünde oynadığı sıralarda ortadan kaybolan ve yaklaşık 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir’in cinayet soruşturması devam ediyor. Son olarak babasının amcasının oğlu olan Mehmet Aydemir’in tutuklandığı olayda, Ağrı Baro Başkanı Ali Artuk’un yaptığı açıklamada cinayeti tek kişinin işlemiş olamayacağı ve bu cinayetin organize bir cinayet olabileceğini söylediği öğrenildi.

‘CİNAYET ORGANİZASYON OLABİLİR’

Ağrı Baro Başkanı Ali Artuk, meslek hayatı boyunca edindiği tecrübelere göre, Leyla cinayetinin tek kişi tarafından işlenmediğini düşündüğünü ve kendisinin yaptığı değerlendirmelerde 18 gün boyunca bir yerden bir yere kapatılarak alıkonulduğunu daha sonrada açlıktan ve susuzluktan öldüğünü sonrada o yerden alınarak köyün 2-3 kilometre ötesine götürülerek bir dere kenarına bırakıldğını ve 300 kilometre uzaklıkta da üstündeki kıyafetlerin delilleri karartmak amacıyla çıkarıldığını düşündüğünü söyledi. Bu olayın bir kişiye mal edilemeyeceğini söyleyen Artuk, bu olayın içinde organizasyon olduğunu belirtti.

 

Leyla Aydemir Ağrı Cinayet Ali Artuk