Falş Flaş! Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim Diyerek Tarih Verdi, Tüm Türkiye O Tarihe Kitlendi

TAKİP ET

Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan ve Bahçeli arasında gerçekleşen kritik toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı basın toplantısında erken seçim konusunda karar vardıklarını ve Türkiye'nin 24 Haziran Pazar günü erken seçime gideceğini duyurdu.

Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Erdoğan ve Bahçeli arasında gerçekleşen kritik toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı basın toplantısında erken seçim konusunda karar vardıklarını ve Türkiye’nin 24 Haziran Pazar günü erken seçime gideceğini duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin gerçekleştirdiği erken seçim zirvesi sonrasında Erdoğan'ın basın toplantısında yaptığı açıklamada, erken seçim hakkında olumlu karara vardıklarını ve erken seçimin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasına karar verdiklerini duyurdu.

KÜLLİYE'DE YARIM SAATLİK ZİRVE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün grup toplantısında yaptığı erken seçim çıkışı sonrasında Türkiye'nin gündemi erken seçim olmuştu. Dün, Ankara'da oldukça hareketli saatlr yaşanırken Bahçeli ilk olarak Adalet Bakanı Gül ile görüşme gerçekleştirdi ve bu görüşme hakkında detay verilmedi. Başbakan Yıldırım, partililer ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı görüşme sonrasında Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yaptığı açıklamada herkesin bugün Erdoğan ve Bahçeli arasında gerçekleşen zirveyi beklemesini belirtmiş ve bu zirve sonrasında her şeyin netleşeceğini söylemişti. Bugün saat 13.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kritik zirve yarım saat sürdü ve bu görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı basın toplantısınd tüm detayları açıkladı.

ERKEN SEÇİM TARİHİ: 24 HAZİRAN 2018 PAZAR GÜNÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ile yaptığı kritik zirve sonrasında yaptığı basın toplantısında, erken seçim için ülkenin içinde olduğu durumlar nedeniyle olumlu karar aldıklarını ve erken seçimin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verdiklerini açıkladı. 

Flaş haber Son dakika Cumhurbaşkanı Erken seçim tarihi 24 Haziran