Eylül'ün Babasından Yürek Yakan Sözler: "Cani Yavrumu Boğarak Öldürmüş"

TAKİP ET

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan 1 hafta sonra cansız bedeni bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunan ve cinayete kurban gittiği belirlenen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın acılı babası olaydan sonra ilk kez konuştu. Baba İbrahim Yağlıkara, adli tıp raporunda kendisine ulaşan bilgileri paylaşarak 'Cani, yavrumu boğarak öldürmüş' ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan 1 hafta sonra cansız bedeni bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunan ve cinayete kurban gittiği belirlenen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın acılı babası olaydan sonra ilk kez konuştu.  Baba İbrahim Yağlıkara, adli tıp raporunda kendisine ulaşan bilgileri paylaşarak “Cani, yavrumu boğarak öldürmüş”  ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan ve 7 gün sonra cinayete kurban gittiği belirlenen Eylül Yağlıkara’nın babası İbrahim yağlı Kara,  kızının mezarının yanında olabilmek için uzun bir süre köyde kar ayrılma kararı aldıklarını açıkladı. Küçük Eylül'ün Polatlı'da yaşamayı çok İstediğini söyleyen Baba Yağlıkara, Eylül öldükten sonra yaşadıkları Bursa'dan Polatlı’ya taşınma kararı aldıklarını belirtti. 

ÇOK SAYIDA KİŞİ TAZİYEYE GELDİ
Polatlı'da kaybolan ve 7 gün sonra cansız bedeni bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın acılı babası İbrahim Yağlıkara, Eylül'ü defnettikten sonra tanıyan ve tanımayan çok sayıda vatandaşın köye gelmeye devam ettiğini ve kendilerine taziyelerini ile ettiğini söyledi. Kendisine çok sayıda telefonda geldiğini belirten Baba Yağlıkara, 12 yıldır Bursa'da yaşadıklarını ancak kızının sürekli Polatlı'ya taşınmak istediğini ona kısmeti olmadığını fakat bundan sonrasında ailesiyle birlikte Ankara'nın Polatlı ilçesinde taşınma kararı aldıklarını dile getirdi. 

“CANİ, YAVRUMU BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ” 
Acılı baba İbrahim yağlı Kara, Eylül'ün öldürülmesi ile ilgili açılan dava kapsamında Uğur K.’nın tutuklu olduğunu ve dün Uğur K.’nın annesi Huriye K.’nın da tutuklandığını belirterek adli tıp raporuna göre kendisine ulaşan ilk bilgileri de paylaştı. Baba Yağlıkara, “Cani, yavrumu boğarak öldürmüş” dedi.

 

ANKARA ankara polatlı eylül yağlıkara adli tıp