Eşini öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti: Kadının cesedi çuvalın içinde bulundu

TAKİP ET

'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' yayınına çıkan Mithat Kocadağ canlı yayın esnasında eşini öldürdüğünü itiraf etti. 6 aydır kayıp olarak aranan 1 çocuk annesi kadının cesedi, çuvala içinde gömüldüğü yerden çıkartılarak otopsi için morga sevk edildi. 

Pamukkale ilçesinin Gözler Mahallesi’nde ikamet eden evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ ile eşi Mithat Kocadağ arasında yasak aşk iddiaları nedeniyle tartışma çıktı. 

İhlas Haber Ajansı'nın yapmış olduğu habere göre 18 Ağustos 2022 tarihinde gece vakitlerinde eşiyle yaşadığı tartışmandan sonra evden çıkan Mine Kocadağ’dan 6 ay boyunca herhangi bir haber alınamazken, kadının öldürülmüş olabileceği iddiaları hakkında arama çalışmaları ağırlık kazandı. 

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ 

Bir yandan kazı çalışmaları devam ederken, Mithat Kocadağ, canlı yayında suçunu anlatarak, cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti. Gelen itirafdan sonra Kocadağ, canlı yayında karısını gömdüğü yeri gösterdi. Ardından ekipler, anlatılan yerden yaptığı çalışmada kadının cansız bedenini çuval içerisinde buldu.  Olay yeri inceleme ekiplerinin yürüttükleri soruşturmanın ardından kadının cansız bedenini otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna sevk etti. Mithat Kocadağ ise canlı yayın esnasında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Denizli cinayet itiraf