Esad'la Masaya Oturun Demişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Esad'la masaya oturun' yorumuna sert yanıt verdi. 'Vatandaşlarını öldüren katille ne konuşacağız' diyen Erdoğan'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Esad’la masaya oturun’ yorumuna sert yanıt verdi. ‘Vatandaşlarını öldüren katille ne konuşacağız’ diyen Erdoğan’ın sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlediği Muhtarlar Toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıktı. ‘Esadla masaya oturun’ yorumuna sert tepki veren Erdoğan, ‘1 milyon vatandaşını öldüren katille ne konuşacağız’ dedi.

‘SENDEN Mİ ALACAĞIZ EMRİ’

Afrin’de Türk askerinin destan yazdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, içeriden ve dışarıdan gelen her türlü alçaklığa rağmen bölgeyi teröristlerden temizlemeye devam ediyoruz dedi. ‘Bunu Bay Kemal’e rağmen yapıyoruz’ diyen Erdoğan, Afrin’e gitmeyin, fazla içeri girmeyin diyen Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. Esadla masaya oturun yorumunda bulunan Kılıçdaroğlu’nu topa tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘1 milyon vatandaşını öldüren katille ne konuşacağız’ diyerek tepkisini gösterdi.

‘ŞEHİTLERİMİZ YÜREĞİMİZİ YAKIYOR’

20 Ocak 2018 tarihinde TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan Afrin Zeytin Dalı operasyonuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyon kapsamında bölgede verilen şehitlerin yürek yaktığını söyledi. Verilen tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki PKK, PYD, YPG ve DEAŞ Terör örgütleri ile olan mücadelenin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Avrupa ülkelerinden gelen Zeytin Dalı operasyonlarına tepkilere de sert çıkan Erdoğan, kim ne derse desin bölgedeki operasyonların tek bir terörist bile kalmayıncaya kadar devam edeceğini bir kez daha yineledi. 

 

Beştepe Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Esad Tepki Muhtar Afrin Zeytin Dalı