Erkekliği Olmadığını Söyleyen 71 Yaşındaki Üfürükçü Şimdi Yandı

TAKİP ET

71 yaşındaki Ziyettin Ç., başka kadınla ilişki yaşayan babalarına Muska yaptırmak için gelen iki kız kardeşle cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada '5 yıldır erkekliğim yok şeklinde bir yalan söylemişti. Adli Tıp Kurumu üfürükçünün yalanını ortaya çıkarırken, raporda Ziyettin Ç.'nin cinsel ilişkiye girmesi konusunda herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

71 yaşındaki Ziyettin Ç., başka kadınla ilişki yaşayan babalarına Muska yaptırmak için gelen iki kız kardeşle cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada “5 yıldır erkekliğim yok şeklinde bir yalan söylemişti. Adli Tıp Kurumu üfürükçünün yalanını ortaya çıkarırken, raporda Ziyettin Ç.'nin cinsel ilişkiye girmesi konusunda herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

İki kız kardeş başka kadınla ilişki yaşayan babalarına Muska yaptırmak için gittikleri üfürükçüde cinsel istismara uğradıkları iddiasıyla şikayetçi olmuştu. İddia üzerine İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

MUSKA YAPTIRMAYA GİTTİLER
Ş.S.(25) ve H.S.(23)Isimli iki kız kardeş babasının başka bir kadınla yaşadığı ilişkisine bitirmek için geçtiğimiz yıl ocak ayında 'üfürükçü' diye tabir edilen Ziyettin Ç.'nin evine gitti. Yanlarında anneleri de bulunan Kardeşler Ziyettin Ç.'den babaları için muska yazmasını istedi. Iddiaya göre Ziyettin Ç. anne ve kızlarına, "Üzerinizde büyü var, babanızın dostu size büyü yapmış. 5 bin TL ile safran ve tavuk tüyü getirin, büyüyü bozabilirim" dedi. İki gün sonra 5000 TL ile sahte hocanın kapısını çalan kızlar muskaları aldıktan sonra bir hafta sonra hayatlarında bir değişiklik olmayınca yeniden geldi. Büyünün tutmadığını söyleyen sahte hoca,  yeniden muska yapması gerektiğini söyledi.

BEKAR DAYI VE SEVGİLİ İÇİN 20 BİN TL İSTEDİ
Ziyettin Ç. aynı zamanda bekar olan dayılarının evlenmesi için 10 bin TL karşılığında muska yapabileceğini söylerken küçük kız kardeşe de erkek arkadaşına büyü yapıldığını bu büyüyü bozmak için 10 bin TL getirmesi gerektiğini söyledi. Sahte hoca bununla da yetinmeyerek genç kıza kendisinin belirleyeceği bir erkeğin vücuduna dokunarak büyük olabileceğini anlattı. H.S.'nin parasının olmadığını söylemesi üzerine sahte hoca, "Ben sana el verirsem de büyü bozulur ama benim sana dokunmamı istemiyorsun, çekinirsin o yüzden başkası dokunsun"  şeklinde teklifte bulundu.

BÜYÜNÜN BOZULMASI İÇİN CİNSEL İLİŞKİ 
Bu teklifi kabul eden genç kıza çay ikram eden sahte hoca, büyünün bozulması için birkaç defa aynı şekilde buluşmalarının gerektiğini söyleyerek cinsel istismarda bulundu. H.S., Yaşadıklarımdan Sonra eve gelince bilincinin yerine geldiğini söyleyerek karakola ablasıyla birlikte gidip şikayetçi oldu.  şikayet üzerine Ziyettin Ç.'nin evine polis tarafından baskın yapıldı. Yapılan aramalarda üzerinde 'kuyu' yazılı 12 adet muska, farklı şekiller çizilen 6 adet kağıt,  Arapça yazılar, çok sayıda cinsel amaçlı hap ele geçirildi.

"5 YILDIR ERKEKLİĞİM YOK"
Geçtiğimiz Ağustos ayında Ziyettin Ç. hakkında  'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle nitelikli dolandırıcılık, nitelikli cinsel saldırı ve nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'  suçlarından 25 yılan 43 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz yargılanan sanık İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mesleğinin İnşaat işçiliği olduğunu ve 5 yıldır kendisinin erkekliğinin olmadığını cinsel saldırıda bulunmasına mümkün olmadığını söyledi.
ADLİ TIP KURUMU: "CİNSEL İLİŞKİYE GİREBİLİR"
Bunun üzerine genç kız cinsel saldırısı sonrası kendisine hastalık bulaştırır gösteren raporu mahkemeye kanıt olarak sonunda. Mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen Ziyettin Ç. hakkında verilen raporda cinsel ilişkiye girme konusunda herhangi bir sıkıntısı olmadığı ve şikayetçi bulunan hastalığında sanıp da bulunduğu belirtildi.

üfürükçü sahte hoca adli tıp son dakika son dakika haberi