Duyanların Aklı Şaştı! Babaanne Torununu Doğurdu

TAKİP ET

ABD'de yaşanan ve duyanların ilk olarak şaşırdığı olayda, 17 yaşındayken rahminin bir kısmı alınan Kayla Jones isimli genç kadının evlendikten sonra bebek sahibi olmak istemesi sonrasında bu hayalini kayınvalidesi Patty Resecker'in taşıyıcı anne olmasıyla gerçekleştirdi.

ABD’de yaşanan ve duyanların ilk olarak şaşırdığı olayda, 17 yaşındayken rahminin bir kısmı alınan Kayla Jones isimli genç kadının evlendikten sonra bebek sahibi olmak istemesi sonrasında bu hayalini kayınvalidesi Patty Resecker’in taşıyıcı anne olmasıyla gerçekleştirdi.

Olay, ABD’nin Arkansas eyaletinde meydana geldi. Henüz 17 yaşındayken rahminin bir kısmı alınan şimdilerde 29 yaşında olan Kayla Jones, evlendikten sonra bebek sahibi olmaya karar verdi. Rahminin bir kısmı alınan talihsiz kadın ve kocası bebek hayallerini gerçekleştirmek için taşıyıcı anne arayışına girdi. 

BABAANNE BEN TAŞIRIM DEDİ

Çift bebek sahibi olabilmek için taşıyıcı anne aramaya başlarken genç kadının kayınvalidesi Patty Resecker, taşıyıcı anne olmak istediğini oğlu ve gelini için bunu yapabileceğini söyledi. Ancak genç çift kadının bu söylediklerini ciddiye almadı. İlerleyen zamanlarda kayınvalidenin ciddiyetini anlayan Kayla Jones ve eşi bu fikri kabul etti ve gerekli olan testler sonrasında taşıyıcı anne olabaileceği belirlendi.

7 AY BABAANNESİNİN KARNINDAYDI

Taşıyıcı anne olmak için gönüllü olan kayınvalide oğlu ve gelininin mutluluğu için bunu yaptığını belirtirken yaptıkları araştırmalar sonucunda kendisi gibi başka büyükannelerinde taşıyıcı annelik yaptığını tespit ettiğini söyledi. Kayınvalideye 2017 Mart ayında yapılan deneme başarıyla sonuç verdi ve Patty Resecker torununu karnında taşımaya başladı. 7 ay torununu karnında taşıyan babaanne 7 ayın sonunda torununu sezaryen doğumla dünyaya getirdi ve oğlu ile gelininin kucağına verdi.

 

Dünya haberleri ABD Doğum Babaanne Torun Taşıyıcı anne