Dünya 29 Ekim'i Konuştu! Cumhuriyet Bayramı Anıtkabir'de Binlerle Kutlandı

TAKİP ET

Cumhuriyetin 94. yılı bugün binlerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. 29 Ekim'in ilk resmi töreni Anıtkabir'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda düzenlenirken binlerce kişi tören için Anıtkabir' e akın etti. Yabancı ajanslarda Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını saniye saniye kaydetti.

Cumhuriyetin 94. yılı bugün binlerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.  29 Ekim’in ilk resmi töreni Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda düzenlenirken binlerce kişi tören için Anıtkabir’ e akın etti. Yabancı ajanslarda Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını saniye saniye kaydetti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün erken saatlerde ilk olarak Anıtkabir’de başladı. Anıtkabir’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sonrasında Anıtkabir’in vatandaşların ziyaretine açıldığı görüldü.

ANITKABİR BİNLERLE DOLDU TAŞTI

Sabah erken saatlerde Anıtkabir’e akın eden vatandaşlar Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı. Anıtkabir’in ziyarete açılmasının ardından büyük bir kalabalık uzun kuyruklarla Ata’yı huzurunda ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ SLOGANLARI ATTI

Toplu gruplar halinde Anıtkabir’e gelen öğrencilerin ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganlarıyla Cumhuriyet Bayramını kutladığı ve gruplar halinde İzmir ile 10. Yıl Marşını seslendirdi. Vatandaşların Anıtkabir ziyareti coşkulu ve renkli geçti.

YABANCI AJANSLAR KUTLAMALARIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

AP ve AFP gibi yabancı ajansların bugün Anıtkabir’deki Cumhuriyet Bayramı coşkusunu fotoğrafladığı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili haberler geçtiği görüldü.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalar Anıtkabir Atatürk Binler 94. yıl Yabancı Ajanslar Dünya Vatandaşlar Öğrenciler