Düğünde Takı Kavgası! Kız Tarafı ve Erkek Tarafı Birbirine Girdi

TAKİP ET

İstanbul'da gerçekleşen nikah töreninin ardından kız tarafı ve erkek tarafı arasında kavga çıktı. Takılar için birbirine giren düğün sahiplerinden 1 kişi yaralandı.

İstanbul’da gerçekleşen nikah töreninin ardından kız tarafı ve erkek tarafı arasında kavga çıktı. Takılar için birbirine giren düğün sahiplerinden 1 kişi yaralandı.

TAKI TÖRENİ BİTTİ KAVGA ÇIKTI

İstanbul Kağıthane’de saat 17.00’da S.A ve G.U’nun nikah törenleri gerçekleşti. Nikah işlemleri tamamlanan çiftin takı törenine geçildi. Gelen bilgilere göre takı töreninin ardından gelinin annesi takılan takıların hepsini çantasına koydu. Gelinin annesinin çantasına koyduğu takılar sonrasında iki taraf arasında kriz çıktı.

KUZEN YARALANDI

Takıları çantasına koyan anneyi gören erkek tarafından bir kişi olaya tepki gösterdi. Kız ve erkek tarafında bir anda başlayan gerginlik büyük bir kavgaya dönüştü. Kavga esnasında gelinin kuzeni olan İ.A’nın erkek tarafından olduğu öğrenilen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bıçaklı saldırgan olay yerinden kaçarken yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaralı kuzeni olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bilgisi verildi.

 

istanbul kağıthane düğün nikah töreni kavga kız tarafı oğlan tarafı yaralı bıçaklı saldırı