Doktorlar Hasta Tedavisi Yüzünden Birbirlerine Girdiler!

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede görev yapan iki doktor hasta tedavisi yüzünden anlaşamayınca birbirlerini yumrukladılar.

Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede görev yapan iki doktor hasta tedavisi yüzünden anlaşamayınca birbirlerini yumrukladılar. 

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan özel bir hastanede iki doktor arasında bir hastanın tedavisi sebebiyle akıl almaz bir kavga meydana geldi. Duyanlar doktorlar arasında yaşanan kavga karşısında büyük tepki gösterdiler. Konu hakkında hastane yönetimi tarafından da doktorlar arasında soruşturmanın başlatıldığı belirlendi. 

Üroloji Uzmanı olan Hacı Bekir Genişer bir hastanın idrar yollarında rahatsızlık yaşamasından dolayı ameliyatına girdi. Sağlığına kavuşan hastanın hastaneden çıkışının yapılmasından önce daha önce tedavisini gerçekleştiren Beyin Cerrahı Uzmanı Yakup S.'ye konu ve hasta hakkında danıştı. İki doktor arasında tartışma bu noktada yaşandı. Hastanın ameliyatının gereksiz olduğu ve alternatif tedavi yöntemleri ile sorunun çözülebileceği belirtildi. 

KAVGA SONRASINDA İŞİNDEN OLDU

İki doktor arasında çıkan tartışmanın giderek büyümesinin ardından yumrukla birbirlerine girdikleri öğrenildi. Bunun üzerine doktor Yakup yumrukla diğer doktora başvurunca tartışma kavgaya kadar ilerledi. Yumruk atınca işinden olduğu öğrenildi. Yüzünde morlukların oluşması ile birlikte 7 gün boyunca iş göremez raporu alan doktor diğer doktor hakkında şikayetçi oldu. Bunun ardından adli soruşturma başlatılırken hastane tarafından da soruşturma başlatıldı. Hastane yönetimi tarafından alınan karar sonrasında beyin cerrahı olan doktorun görevine son verildi. Diğer doktorun ise rapor sürecinin ardından görevine devam edeceği belirlendi.

doktor kavga hasta tedavisi