Diyarbakır'da Liseli Kız Dehşeti! Elindeki Silahla Sınıfları Gezdi, Kendi Kafasına Sıkarak Öğrencileri Tehdit Etti

TAKİP ET

Diyarbakır'da lise öğrencisi olan bir genç kız okula yanında getirdiği kurusıkı tabanca ile dehşet saçtı. Tabancayla kendi başına ateş açan liseli kız yaralı halde sınıfları tek tek gezerek öğrencileri tehdit etti.

Diyarbakır’da lise öğrencisi olan bir genç kız okula yanında getirdiği kurusıkı tabanca ile dehşet saçtı. Tabancayla kendi başına ateş açan liseli kız yaralı halde sınıfları tek tek gezerek öğrencileri tehdit etti.

Olay, Diyarbakır Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ismi açıklanmayan lise 2. sınıf öğrencisi ders işlendiği sırada yanında getirdiği kurusıkı tabancayla dehşet saçtı. Tabancayla başına ateş eden genç kız yaralı halde sınıftan çıkarak tek tek diğer sınıfları gezdi ve diğer öğrencileri tehdit etti. Yaralı olan ve kan kaybı nedeniyle bir anda yere yığılan genç kız, okuldaki öğretmenlerin ilk müdahalesi sonrasında olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

PANİK YAŞAYAN ÖĞRENCİLER BAYGINLIK GEÇİRDİ

Kan kaybı geçirerek baygınlık geçiren öğrencinin hastaneye kaldırılmasının ardından okulda büyük panik yaşanırken olayı öğrenen veliler okula gelerek gözyaşları içinde çocuklarını olay yerinden uzaklaştırdı. Öte yandan olay nedeniyle bazı öğrencilerin korkudan baygınlık geçirdikleri görüldü.

DEHŞET SAÇAN ÖĞRENCİNİN PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Yaşanan korku dolu anlar sonrasında olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sınıflarda incelemelerde bulunurken genç kızın okula silahı nasıl soktuğunun hala bilinmediği öğrenildi. Okula çocuklarını almaya gelen velilerin genç kızın silahla okula girmesine tepki gösterdikleri öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Diyarbakır Lise öğrencisi Genç kız Kurusıkı tabanca Yaralı