Diyarbakır Lice'de Büyük Operasyon! Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

TAKİP ET

Diyarbakır Lice ilçesinde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik olarak başlattığı operasyon nedeniyle İlçeye bağlı 4 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği öğrenildi.

Diyarbakır Lice ilçesinde güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlere yönelik olarak başlattığı operasyon nedeniyle İlçeye bağlı 4 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği öğrenildi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde güvenlik güçleri terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan terör operasyonunda ilçeye bağlı olan 4 mahallede güvenlik gereğiyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Olayla ilgili gelen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde tespit edilen bir grup PKK’lı teröristlere karşı güvenlik güçleri tarafından büyük bir operasyon başlatıldı. Başlatılan büyük operasyon sebebiyle İlçe Kaymakamlığı sivil vatandaşların zarar görmemesi için ilçeye bağlı olan Bağlan, Dolunay, Yalaza ve Çavundur mahallelerinde saat 21.00’da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Başlatılan büyük operasyona asker ve korucuların katıldığı öğrenildi.

 

diyarbakır lice PKK terör örgütü operasyon sokağa çıkma yasağı teröristler