Dikkat Whatsapp'ta O Süre 13 Saate Çıkacak!

TAKİP ET

Günümüzde en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Whatsapp üzerinden mesaj silme özelliği 13 saate kadar çıkıyor.

Günümüzde en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Whatsapp üzerinden mesaj silme özelliği 13 saate kadar çıkıyor.

Dünya üzerinde en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması olarak bilinen Whatsapp son dönemlerde getirdiği yenilikler ve güncellemeler sonrasında kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak getirdiği mesaj silme özelliği pek çok kullanıcı tarafından hayat kurtarıcı olarak ifade edilmişti. 

Getirilen güncelleme sonrasında kullanıcıların karşı tara göndermiş oldukları mesajın bir saat içerisinde karşı taraf görmeden silinmesi mümkündü. Ancak bir saat sınırlaması getirilmişti. Sonrasında silinen mesajlar sadece kişinin kendi hesabından silindiği için karşı tarafın görmemesi için herhangi bir çalışma yapılmadığı belirlendi. 

YENİ GÜNCELLEME İLE MESAJ SİLME SÜRESİ 13 SAAT OLACAK

Yapılan yeni çalışmaların ardından çok sevilen mesaj silme özelliğinin geliştirileceği belirtildi. Yeni bir güncelleme üzerinde çalışıldığı iddia edilirken bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak yetkili isimlere yakın kaynaklar sebebiyle güncelleme üzerinde çalışıldığı belirtildi. Güncellemenin hayata geçirilmesinin ardından 13 saatlik bir süre verilecek. Bu güncelleme sonrasında bazı dezavantajların da olacağı belirtildi. Mesajın karşı tarafa gönderilmesinin ardından silinmesi için 13 saat var ancak karşı tarafın telefonunun kapalı olmaması gerekiyor. Telefonun kapalı olması halinde açtığı anda karşı tarafa mesaj bildirim olarak gidecek ve mesajı okuyabilecek. Yeni güncellemede mesajın 13 saatte silinmesi için iki tarafın da aktif olması gerekecek. 

whatsapp teni güncelleme mesaj silme özelliği 13 saat