Devletin Zirvesi Cumhuriyet İçin Bir Araya Geldi! Anıtkabir'de Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Yan Yana

TAKİP ET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi bir araya gelen Devletin Zirvesi Cumhuriyetin 94. yılı için Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve törende yer alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Anıtkabir'de bir araya gelerek tokalaştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi bir araya gelen Devletin Zirvesi Cumhuriyetin 94. yılı için Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve törende yer alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Anıtkabir’de bir araya gelerek tokalaştı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün 94. Yılı kutlanıyor. Tüm yurtta coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramı için Devletin Zirvesi de Anıtkabir’de buluştu. Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tokalaşarak selamlaştı.

ANITKABİR’DE CUMHURİYET COŞKUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Anıtkabir’deki tören için toplanan Devletin Zirvesi Ulu Önder Atatürk’ün huzuruna çıkarak Cumhuriyetin 94. yılını kutladı. Anıtkabir’de toplanan coşkulu kalabalık Cumhuriyetin 94. yılı için Ata’nın huzurunda toplanırken törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birbirleri ile tokalaşarak selam verdikleri de kameralara yansıdı. Bir süredir aralarında sürtüşmeler olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun Cumhuriyet kutlamalarında bir araya gelerek tokalaşması kameralara yansıyan güzel görüntülerden oldu.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalar Tören Anıtkabir Devletin Zirvesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Tokalaşma