Dev Teknoloji Etkinliği: IFA 2015

TAKİP ET

IFA 2015, 2 Eylül'den itibaren basın ve yayına, 4 Eylül'den itibaren ise halk görüşüne açılıyor. Eylül ayı, teknoloji alanında en önemli, en önemsenen dönemlerdendir. IFA (Internationale Funkausstellung veya Berlin Radyo Şovu) 1924'ten itibaren eylül aylarında hizmetlerini sürdürüyor. Teknoloji alanında bu kadar önemli olan bu şovda hangi günlerde neler tanıtılacak ?

2 Eylül Çarşamba: İki günlük basın günlerinden ilkinde ağırlıklı olarak mobil ve bilişim ile ilgili basın konferansları düzenlenecek. Açılış Intel ile olacak basın açıklaması ardından Acer ve Huawei tarafından düzenlenen etkinlik ve konferanslar gelecek. Günün en büyük etkinliğini Sony yapacak ve günü Lenovo kapatacak.

 

3 Eylül Perşembe: Günün en önemli firması Samsung olacak.  Sabah yapılacak konferansta konunun ev eşyaları ve akıllı ev olması planlanılıyor. Akşam yapılması düşünülen “Word Tour” etkinliğinde oda noktası mobil cihazlar olacak gibi gözüküyor.

Akıllı ev ve ev eşyaları konferanslarında Electrolux, Whirlpool, Philips, Sharp ve Haier konu olacak gibi gözüküyor. LG ise öğleden sonra yine etkin bir gösterim yapacağı planlanıyor.

     

4 Eylül Cuma:  Etkinlik ilk defa bugün halka açılacak. Günün önemli etkinliklerinden biri, Microsoft kurumsal başkan yardımcısı Nick Parker’ın “Windows 10 yeni cihazları aydınlatıyor” adlı konuşması olacak. Bu etkinlik ile yeni cihazlar var mı yok mu göreceğiz..

basın toplantısı berlin berlin radyo şov dev etkinlik electrolux haier huawie ifa 2015 ifa samsung intel Internationale Funkausstellung konferans Lenovo lg microsoft nick parker Samsung sharp sony teknoloji