Ders Çalış Dediler Diye Kardeş Katili Oldu, Annesini Yaraladı

TAKİP ET

Tokat'ta kendisine ders çalış diyen annesini bıçakla yaralayan ve araya giren kardeşinin de tatilde olan şahıs ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

Fatma -Yalçın A. çiftinin 4 çocuğundan Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Hasan A. Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan kardeşi Sefa A.'yı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. 

BASKI VE KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Gözaltına alındıktan sonra emniyette verdiği ifadede pişman olduğunu söyleyen katil zanlısı olayın nasıl gerçekleştiğini de yine ifadesinde anlattı. Babası Yalçın A.'nın Cumartesi gecesi annesini aradığını ve ders çalışmasını İstediğini söyleyen Hasan A.'nın ifadesinde, "Babam küçüklükten beri beni aşağılıyor, ders çalışmam noktasında her zaman baskı yapıyordu. Ailem tüm yatırımlarını kardeşim Sefa'ya yaptı. Olay günü ise babam evde yoktu. Babam annemi arayarak ders çalışmamı söylemiş. Annem de gelip, 'baban aradı ders çalışacakmışsın' dedi. Olay da bundan sonra oldu. Pişmanım"  ifadelerini kullandı. Babasından gelen bu isteği annesinin kendisine iletmesinin ardından bıçakla annesinin boğazından yaralayan ve daha sonra araya gelen kardeşini de kalbinden bıçaklayan genç ders çalışma kavgası yüzünden kardeş katili oldu.

tokat son dakika kardeş katili son dakika haberi