Denizde baş, el ve ayakları olmayan bir kadın cesedi bulundu

TAKİP ET

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, dehşet verici bir olay yaşandı. Pınarlı Mahallesi Sardala Koyu'nda, başı, elleri ve ayakları kesilmiş bir kadın cesedi sahil kıyısına vurdu. Olayın uzun bir süre önce meydana gelmiş olabileceği belirlenirken, kimliği belirsiz kadının tespiti için çalışmalar başlatıldı.

Olay, saat 14.20 sularında gerçekleşti. Sahilde gezen vatandaşlar, kıyıya vuran cesedi fark ederek hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, kadın cesedinin baş, eller ve ayaklarından yoksun olduğu tespit edildi. Cesedin uzun bir süredir suda olduğu anlaşıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından ceset, otopsi için morga götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Yaşanan bu dehşet verici hadisenin intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu henüz netlik kazanmamışken, kadının kimliğinin belirlenmesi ve olayın perde arkasının aydınlatılması için çalışmalar hızla devam ediyor. Toplum, bu korkunç olayın çözülmesini ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını bekliyor.

Kocaeli cansız beden ölüm haberleri