Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Tazminat Davası Şoku: 1 Milyon 500 Bin Liralık Dava Açtı!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hem kendisine hem de ailesine yönelik sözleri sonrasında 1 milyon 500 bin liralık manevi tazminat davası açtığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hem kendisine hem de ailesine yönelik sözleri sonrasında 1 milyon 500 bin liralık manevi tazminat davası açtığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak hem kendi şahsına hem de ailesi için kullandığı kelimeler karşısında 1 milyon 500 bin liralık manevi tazminat davası açtığı öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİNE TAZMİNAT DAVASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve ailesine yönelik olarak CHP Grup toplantısında kullandığı kelimeler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır şekilde geri döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun kullandığı ifadeleri affetmedi ve CHP Genel Başkanı’na 1 milyon 500 liralık manevi tazminat davası açtığı öğrenildi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocukları için CHP Grup Toplantısında, ‘Senin çocuklarının yurt dışı hesaplarına gönderdiği milyonlarca para var mı?’ şeklinde kullandığı ifadelerle hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de ailesine ithamda bulunmasından dolayı Erdoğan’ın açtığı 1 milyon 500 liralık manevi tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Manevi Tazminat davası CHP