Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hararetin Yüksek Olduğu Bölgeye Önemli Ziyaret! 13 Kasım-14 Kasım Kritik Gün

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde oldukça hararetli ve sıcak gelişmeler yaşanan Ortadoğu Coğrafyasındaki gelişmeler devam ederken Rusya ve Kuveyt ziyaretleri kararı aldı. Erdoğan'ın 13 Kasım'da Rusya'ya, 14 Kasım'da da Kuveyt'e Gideceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde oldukça hararetli ve sıcak gelişmeler yaşanan Ortadoğu Coğrafyasındaki gelişmeler devam ederken Rusya ve Kuveyt ziyaretleri kararı aldı. Erdoğan’ın 13 Kasım’da Rusya’ya, 14 Kasım’da da Kuveyt’e Gideceği öğrenildi.

Son günlerde oldukça gergin bir ortamın hakim olduğu Orta Doğu’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sürpriz ziyaret kararı geldi. Alınan bilgilere göre, oldukça gergin bir havanın hakim olduğu Orta Doğu Coğrafyasında devam eden hararetli havanın gölgesinde Rusya ile yakın temas halinde olan Ankara için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kritik görüşmesi oldukça büyük önem taşıyor.

AFRİN OPERASYONU VE S-400’LER KONUŞULACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Kasım’da Rusya’ya, 14 Kasım’da da Kuveyt’e bir ziyarette bulunacağı öğrenilirken, burada gerçekleştirilecek görüşmelerde Suriye’de Türkiye’nin olası Afrin operasyonu, İdlib ve S-400’lerin durumu masaya yatırılacak. Ankara için kritik önem taşıyan bu görüşmeye gözler çevrilmişken 14 Kasım 2017 tarihinde Kuveyt’e geçeceği belirtilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği ziyaretlerdeki teması merakla bekleniyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orta Doğu Coğrafyası Kritik Ziyaret Rusya Kuveyt 13 Kasım 14 Kasım