Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hayran Olan Kadının Sözleri Sosyal Medyaya Damga Vurdu: Onun Ben Kafasını Yerim

TAKİP ET

Bursa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu dile getiren bir kadın kullandığı ifadeler ve yaptığı hareketlerle sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medyanın kısa sürede gündem konusu haline gelen kadın, 'Yaşa Tayyip aşkım benim, kafanı yerim.' ifadelerini kullandı.

Bursa’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayranı olduğunu dile getiren bir kadın kullandığı ifadeler ve yaptığı hareketlerle sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medyanın kısa sürede gündem konusu haline gelen kadın, ‘Yaşa Tayyip aşkım benim, kafanı yerim.’ ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye’nin kitlendiği 24 Haziran genel seçimlerine sadece sayılı günler kala Bursa Meydanında gerçekleştirilen bir röportaj sosyal medyanın gündemi haline geldi. Röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranı olduğunu söyleyen bir kadın röportaj sırasında söyledikleri ve söyleyiş tarzıyla kısa sürede en dikkat çeken konu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayranı olduğunu söyleyen kadın, ‘Yaşa Tayyip aşkım benim, kafasını yerim.’ ifadelerinde bulundu.

SOSYAL MEDYA ONU KONUŞTU

24 Haziran genel seçimleri için tartışmalar ve vatandaşların görüşlerine başvurulan röportajlar devam ediyor. Bursa’da yapılan bir röportajda mikrofona konuşan bir kadın ise sosyal medyanın kısa sürede en çok konuşulan konusu haline geldi. Bursa Meydanda gerçekleştirilen sokak röportajında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayranı olduğunu dile getiren bir kadın hem söyledikleri hem de söyleyiş tarzı ile dikkat çekti. Erdoğan’a duyduğu sevgiyi, ‘Onun iki elini öperim, yanaklarını öperim, onun kafasını yerim ben.’ sözleriyle dile getiren kadın, yoldan geçen başka bir vatandaşla da tartışma yaşadı.

 

Bursa Röportaj Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı kadın Bursa Meydan