Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Bilgi Aldı! Naim Süleymanoğlu'nun Sağlık Durumu İle İlgili İlk Açıklama

TAKİP ET

Milli Halterci ve Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu Karaciğer nakli olduğu ve tedavisinin devam ettiği özel hastanede beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle acil ameliyata alınmıştı.

Milli Halterci ve Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu Karaciğer nakli olduğu ve tedavisinin devam ettiği özel hastanede beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle acil ameliyata alınmıştı.

Süleymanoğlu’nun yaklaşık 1,5 saat süren ameliyatının ardından sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ameliyattan çıkan Milli Haltercinin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Eski Milli Halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi görmekte olduğu özel hastanede beyin kanaması ve artan ödem nedeniyle apar topar ameliyata alınmıştı. Süleymanoğlu’nun ameliyatının son bulmasının ardından herkes tarafından sağlık durumu merakla beklenmeye başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren riskli ameliyat sonrasında Süleymanoğlu’nun ameliyattan çıktığı ve yoğun bakıma alındığı belirtilirken hayati tehlikesinin de sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

ACİLEN AMELİYATA ALINMIŞTI

Eski Milli Halterci, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Namıdiğer Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, Siroza bağlı olarak Karaciğer yetmezliği nedeniyle İstanbul Ataşehir’de yer alan özel bir hastanede tedavi altındaydı. 6 Ekim tarihinde kendisine Karaciğer nakli yapılan Süleymanoğlu’nun hastanedeki tedavisi devam ediyordu. Dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede beyin kanaması ve buna bağlı artan ödem nedeniyle apar topar ameliyata alınan Süleymanoğlu’nun 1,5 saat süren ameliyattan çıktığı ve yoğun bakıma alındığı belirtildi. Herkesi korkutan Eski Milli Haltercinin hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFONLA BİLGİ ALDI

Beyin kanaması ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acilen ameliyata alınan Naim Süleymanoğlu’na ilk telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Durumdan haberdar olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Naim Süleymanoğlu’nun ailesini telefonla arayarak sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldığı öğrenildi.

 

Milli Halterci Naim Süleymanoğlu Beyin Kanaması Sağlık Durumu nasıl Ameliyat Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilgi aldı