Cumhurbaşkanı Erdoğan 2017 "Yılın Fotoğrafı" Oylamasını Yaptı, Seçtiği Fotoğraf Herkesi Duygulandırdı!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı tarafından her sene gerçekleştirilen 'Yılın Fotoğrafı' oylamasında üç kategori kapsamında kullanarak enlerini seçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı tarafından her sene gerçekleştirilen ‘Yılın Fotoğrafı’ oylamasında üç kategori kapsamında kullanarak enlerini seçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen “Yılın Fotoğrafı” oylamasında üç kategoriden oluşan birer fotoğraf için oyunu verdi.

FİLİSTİN OYLAMASI DUYGULANDIRDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk kategori olan ‘Haber’ kategorisinde oyunu İsrail işgali altında olan Batı Şeria El Halil kentindeki eylemler esnasında İsrail askerleri tarafından gözleri ve elleri bağlı şekilde gözaltına alınan 16 yaşındaki Fevzi El -Junidi ismindeki çocuğun fotoğrafına verdi. AA foto muhabiri Wisam Hashlamoun’un çektiği ‘Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk’ isimli fotoğrafına oyunu veren Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesi duygulandırdı.

YAŞAM KATEGORİSİNDE OYU BELLİ OLDU

Bir diğer kategori olan ‘Yaşam’da oyunu kullanan Erdoğan, Kırıkkale’de bir arabanın çarpması sonucunda arka ayakları tutmamaya başlayan sokak köpeği için harekete geçen bir vatandaşın köpek için bir Pazar arabasının tekerlerini kullanarak tasarladığı yürüteç için kullandı. Bu fotoğrafta AA foto muhabiri Zekeriya Karadavut’un objektiflerine yansıdı.

BİR OY DA TÜRKİYE’NİN GURURU AMPUTE MİLLİ TAKIMINA

‘Spor’ kategorisinde de oyunu kullanan Erdoğan, yaşattıkları gurur ve gösterdikleri büyük başarı ile Türkiye’nin adını yurt dışına taşıyan Türkiye Ampute Milli Takımına verdi. Ampute Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Avrupa Şampiyonası final mücadelesinde İstanbul Vodofone Park stadyumunda İngiltere Ampute Takımını mağlup ederek şampiyon olmuştu.