Çocuğa İğrenç Tecavüzün Arkasından Fethullah Gülen Çıktı!

TAKİP ET

Erzurum'da 15 yaşındaki engelli kız çocuğuna yıllar boyunca devam eden tecavüz olayının ardından FETÖ terör örgütünün çıktığı tespit edildi.

Erzurum'da 15 yaşındaki engelli kız çocuğuna yıllar boyunca devam eden tecavüz olayının ardından FETÖ terör örgütünün çıktığı tespit edildi. 

Erzurum'da 15 yaşındaki engelli bir kız çocuğuna yıllarca tecavüz eden 5 kişinin olduğu belirlenince konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Zanlılar tutuklanırken soruşturmanın ve dava sürecinin devam ettiği öğrenilmişti. Bunun üzerine yargılama sırasında FETÖ terör örgütünün çıkması olayın tüm seyrinin değişmesine neden oldu. 

Olaya karışan kişiler arasında Fethullah Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen ile onun oğulları olan Ammar ile Selah Gülen'in de olduğu tespit edildi. Bunun üzerine FETÖ terör örgütü tarafından yapılan bazı çalışmalar sonrasında olayın kapatılması için büyük çaba sarf edildiği öğrenildi. 

OLAYI KAPATMAK İSTEYEN POLİSLER YARGILANIYOR

Fethullah Gülen'in kardeşinin ve oğullarının olayın içerisinde isimlerinin geçmesi tarafından örgüte mensup olan 16 adet polisin dosyayı kapatmak, olayın seyrini değiştirmek için çeşitli çalışmalar yaptıkları öğrenildi. Sanıklardan 8'i hakkında ise 6 yıl ile 25 yıl arasında değişen hapis cezalarının verilmesi amaçlanıyor. Olayın ortaya çıkış tarihinin 2007 olduğu belirlendi. Birçok erkek tarafından cinsel tacize uğradığı öğrenilen engelli kızın isimlerini verdiği toplam 16 kişiden 8'inin yargılamasına başladığı ifade edildi. İlişkiye zorlanan kız çocuğunun anne ve babasının da olayın içerisinde olduğu öğrenildi. 10 yaşından itibaren cinsel tacize uğradığı belirlendi. Polislerin kapattığı dosyanın yeniden açıldığı öğrenildi. 

FETÖ engelli kıza tecavüz erzurum