Cinsel İlişki Üzerinden İddiaya Girdiler Sonu Ölümle Bitti

TAKİP ET

Nijerya'da bir çift cinsel ilişki sırasında en dayanıklı tarafın kim olduğunu belirlemek için iddiaya girdiler. Ancak 7. kez gerçekleştirdikleri cinsel ilişki sonrası taraflardan birisi hayatını kaybetti.

Nijerya'da yaşayan Davy ve Loveth çifti ilişkilerine heyecan katmak için bir süre önce cinsel ilişki üzerinden iddiaya girdikleri öğrenildi. İki taraftan hangisinin ilişki konusunda daha dayanıklı olduğunu ölçmek istediler. Bunun üzerine ikisi de en dayanıklı tarafından kendisi olduğunu iddia edince iddianın sonucunun kötü bittiği öğrenildi. 

Nijerya'da yaşayan ve bir süredir birlikte olan Davy ile Loveth çiftinin cinsel ilişki sırasında en dayanıklı olan kişiyi belirlemek için girdikleri iddia öncesi birbirleri ile tartıştıkları öğrenildi. Tartışmanın sonucunda bunu denemek ve ilişkiye girmek için ikilinin bir otel odasına yerleştikleri öğrenildi. Bunun ardından zayıf olan tarafın karşı tarafa 140 dolar para ödemesine karar verildi. 

İDDİANIN SONUCU ÖLÜMLE BİTTİ

İddia için otele yerleşen çift altı kez birlikte oldular. Ancak altı kez ilişkiye girdikleri halde dayanıklı olan tarafı seçemediler. Ardından 7. kez cinsel birleşmeye giren ikiliden Davy ilişkiyi tamamlayamadan yığılıp kaldı. Partneri ne olduğunu anlamadı ancak durumu anladıktan sonra büyük panik yaşadı. 

Partnerinin cansız bir şekilde yattığını gören Loveth hemen otel yetkililerine haber vererek yardım istedi. Ardından sağlık ekipleri geldi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adamın hayatını kaybettiği öğrenildi. Bunun üzerine kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeninin adli tıp kurumuna gönderildiği öğrenildi. 

nijerya cinsel ilişki iddia