Canlı Yayında Mete Yarar'dan Şok İddia! 'Bazı Komutanlar PKK İle Anlaştı'!

TAKİP ET

CNN Türk'te Hakan Çelik'in programına konuk olan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar flaş iddialarda bulundu. Mete Yarar programda, son dönemlerde PKK'ya yönelik devam eden operasyonlardaki başarıları ele alarak bu başarının FETÖ ile ilişkisi bulunan ajanların deşifre olmasından dolayı olduğunu belirtti. Mete Yarar, 'PKK ve FETÖ'den yakalananların itiraflarına bakın, geçmişte kimlerin kimlerle anlaşmalar sağladığını göreceksiniz. Hangi FETÖ'cü komutanla, hangi personelle anlaştığını göreceksiniz' dedi.

CNN Türk’te Hakan Çelik’in programına konuk olan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar flaş iddialarda bulundu. Mete Yarar programda, son dönemlerde PKK’ya yönelik devam eden operasyonlardaki başarıları ele alarak bu başarının FETÖ ile ilişkisi bulunan ajanların deşifre olmasından dolayı olduğunu belirtti. Mete Yarar, 'PKK ve FETÖ'den yakalananların itiraflarına bakın, geçmişte kimlerin kimlerle anlaşmalar sağladığını göreceksiniz. Hangi FETÖ'cü komutanla, hangi personelle anlaştığını göreceksiniz' dedi.

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunumuyla ekranlara gelen programın konuğu olan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar son günlerdeki başarılı terör operasyonlarına değindi. Son günlerde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların büyük çoğunluğunun başarılı olmasına değinen Yarar, "Bu operasyonlarının başarısında FETÖ'ye vurulan darbenin büyük önemi var." ifadelerini kullandı. FETÖ üyelerinin Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızdığını ve önemli kademelerinde yer tuttuğunu söyleyen Yarar, "Bunlar zaman zaman operasyon bilgilerini sızdırdılar zaman zaman da PKK'nın bölgedeki faaliyetlerini görmezden geldiler. Terör örgüt haliyle bu boşluktan faydalandı. 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'ye vurulan darbeye paralel olarak PKK'ya da darbe vuruldu." dedi.

KOMUTANLAR FETÖ İLE ANLAŞTI

Canlı yayında şok eden açıklamalarda bulunan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar açıklamalarını şöyle sürdürdü,  "Geçmişteki istihbarat sızmaları, ajanların deşifre edilmiş olması, bir çoğunun operasyonları bilerek baltalamış olması çok büyük etken. Görmezden gelmek bile PKK'nın çok işine gelir. Çatışma alanlarında gördük bunu. Bugün PKK ve FETÖ'den yakalananların itiraflarına bakın, geçmişte kimlerin kimlerle anlaşmalar sağladığını göreceksiniz. Hangi FETÖ'cü komutanla, hangi personelle anlaştığını göreceksiniz." dedi. 

 

mete yarar güvenlik uzmanı şok iddia canlı yayın CNN Türk