Can Dündar Hakkında Kırmızı Bülten Çıkarıldı

TAKİP ET

Cumhuriyet gazetesi davasında dosyaları ayrılan sanıklar Can Dündar ve İlhan tanır hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.

Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve yazarları hakkında açılan ve karara bağlanan davada firari oldukları için dosyaları ayrılan eski genel yayın yönetmeni Can Dündar ve İlhan tanır hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
Cumhuriyet Gazetesi davası İstanbul 27 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Hiçbir sanık katılmazken duruşmada söz alan Cumhuriyet Savcısı ifadesi alınmayan sanıklar Can Dündar ve İlhan tanır hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILMASINA KARAR VERİLDİ

Mahkeme heyeti bu talebi değerlendirerek sanıklar Dündar ve tanır hakkında yakalama kararı bulunduğunu hatırlattı. Mahkeme heyeti sanıklardan Dündar ve İlhan tanır hakkında ifadeleri alınamadığı gerekçesiyle kırmızı bülten çıkarılmasına karar verdi ve duruşma başka bir tarihe ertelendi. 

Diğer yandan İstanbul 14 Ağır Ceza Mahkemesi'nde MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin görülen davada Sonuç olarak yargılanan Can Dündar hakkında gıyabi tutuklama kararı ve kırmızı bir tane çıkarılmasına karar verilmişti.

Son dakika can dündar kırmızı bülten