Bursa'da Anne Kızın Cansız Bedenleri Bulundu

TAKİP ET

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Suriyeli Hayat Meşail'in (29) Elleri ve ayakları iple bağlanmış şekilde ölü bulunmuştu. Evde yapılan aramalarda üzere halı ve parke parçaları ile örtülerek çuvalın içerisine konulan annesi Sabah Meşail'in de (54) cesedi bulundu. Her iki kadının da ellerinin ve ayaklarının bağlı olduğu ve boğularak öldürüldükleri öğrenildi.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Zümrüt Evler mahallesinde dün gece saatlerinde bir apartman dairesinde ses duyan vatandaşlar durumu Polise haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek Pencereden eve girdiklerinde salonda elleri ve ayakları bağlı ve boğularak öldürülmüş şekilde Hayat Meşail'in cesediyle karşılaştı. 

Polis ekipleri çevredeki görgü tanıklarına dinleyerek Hayat Meşail'in eşi Ali H. ile bir kişinin daha polis ekipleri gelmeden pencereden çıkarak kaçtıklarını  belirledi. Çevrede araştırma yaparken şüphelilerden K.J.'yi gözaltına aldı.  Sorguya alınan şüpheli cinayeti Hayat Meşail'in dini nikahlı eşi Ali H.'nin işlediğini, evdeki tüm altınları alarak kaçtığını söyledi.

AYNI EVDE İKİNCİ CESET BULUNDU

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evde yaptıkları detaylı arama sonucunda yatak odası bölümündeki dağınıklığı fark etti. Ekipler burada gördükleri halı, valiz ve parke parçalarını kaldırarak çuval içerisinde elleri ve ayakları bağlanmış bir kadın cesedi daha bulundu. Cesedin Hayat Meşail'in annesi Sabah Meşail'e ait olduğu belirlendi. 

KATİL ZANLISI KOCA ALTINLARI ALIP KAÇMIŞ

Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde Hayat Meşail ile annesi Sabah Meşail'in yüklü miktarda altınları  bulunduğunu belirterek Ali H.'ye vermediklerini, Ali H.'nin da bu sebepten dolayı cinayeti işleyerek  altınları alıp kaçtığını iddia etti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

AĞIZLARI BANTLANIP, İPLE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLÜR

Savcı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hayat Meşail ve annesi Sabah Meşail'e ait cesetler Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada çıkan ilk rapora göre her iki ceset ve ateşli silahla ya da kesik izine rastlanmadığı önce ağızlarının bantlandı daha sonra da iple boğularak öldürüldükleri tespit edildi. 

son dakika bursa cinayet vahşi cinayet son dakika haberi