Bu Kadarına Pes! Kocası Başlık Parası İçin Gizlice Karısının Böbreğini Sattı

TAKİP ET

Hindistan'da karısının ailesi tarafından kendisine vaat edilen başlık parasının ödenmemesi gerekçesiyle karısının böbreğini gizlice sattığını hastanede itiraf etti.

Hindistan’da karısının ailesi tarafından kendisine vaat edilen başlık parasının ödenmemesi gerekçesiyle karısının böbreğini gizlice sattığını hastanede itiraf etti.

Hindistan’da yaşanan olay herkesi şok etti. Ağrıları artan ve durumdan habersiz olan kadın hastanede doktorların kendisine sağ böbreğinin olmadığını söylemesiyle büyük bir şok yaşadı. Kocasının böbreğini gizlice sattığını öğrenmesiyle polise koşan kadın yaşadığı şoku bir süre atlatamadı.

Alınan bilgilere göre, Hindistan Batı Bengal eyaletinde yaşayan ve yaklaşık 12 yıl önce evlenen Sarkar çiftinin evliliklerinden önce başlık parası için anlaştıkları öğrenildi. Rita Sarkar’ın ailesinin kocası Biswajit Sarkar’a 3 bin dolar başlık parası ödeyeceği iddia edilirken ailenin maddi sıkıntılar nedeniyle bu parayı ödeyemediği öğrenildi. Her şey başlık parasının ödenmemesiyle başladı.

MİDE AĞRILARIYLA HASTANEYE GİTTİ

Yaklaşık 2 yıl önce yaşadığı şiddetli mide ağrıları nedeniyle hastaneye vuran kadının apandisti alındı ancak yaşadığı ağrılar geçeceğine daha çok arttı. Apansit ameliyatı sonrasında ağrıları devam eden kadın yeniden hastaneye gittiğinde doktorlar tarafından sağ böbreğinin yerinde olmadığını öğrendi. Duydukları karşısında büyük şok yaşayan kadın hastaneye gitmemesi için kendisine baskı uygulayan kocasının böbreğini gizlice sattığını öğrenerek polisin yolunu tuttu.

KOCASI BÖBREĞİ SATTIĞINI İTİRAF ETTİ

Karısının şikayeti üzerine her şeyi itiraf eden koca, karısının böbreğini kadından habersiz yapılan bir ameliyatla iş adamına sattıklarını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis hem koca Sarkar’ı hem de kardeşini gözaltına alarak ameliyatın gerçekleştiği hastane hakkında da işlem başlattı. Hindistan geleneklerinde evlenecek olan kızın ailesinin damada belirlenen başlık parasını ödediği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Sağlık haberleri Hindistan Karısının böbreğini sattı Böbrek Başlık parası