Bu İşte Bir Terslik Var! Kocasını Bırakan Genç Kadın Görümcesiyle Kaçtı

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan 21 yaşındaki Buse Şule Fariz ile 22 yaşındaki görümcesi Gizem Keleş'in ailesine bir not bırakarak birlikte kayıplara karıştıkları öğrenildi.

İstanbul’da yaşayan 21 yaşındaki Buse Şule Fariz ile 22 yaşındaki görümcesi Gizem Keleş’in ailesine bir not bırakarak birlikte kayıplara karıştıkları öğrenildi.

Olay, 3 gün önce İstanbul’da meydana geldi. 21 yaşındaki Buse Şule Fariz ve 22 yaşındaki görümcesi Gizem Keleş’in ailelerine bir not bırakarak ortadan kayboldu.

GELİN GÖRÜMCE ALTINLARI ALIP KAÇTI

Alınan bilgilere göre, gelin ve görümce olan iki genç kadın para, altın ve kredi kartlarını alarak kayıplara karıştı. Anne Bahriye Dalgıç’ın kızı Buse Şule Fariz’i araması ancak ulaşamaması sonucunda kızının evine gittiği ve kızının bıraktığı ‘Anne biz gidiyoruz bizi aramayın, peşimize düşmeyin notuyla karşılaştığı öğrenildi. Karşılaştığı not sonrasında büyük bir şok yaşayan annenin hemen telefonuna sarıldığı ve kızının sosyal medya hesabına bakan annenin kızının sosyal medya hesaplarını da kapattığını gördüğü öğrenildi. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra 22 yaşındaki genç kadının görümcesi ile kaçtığı öğrenildi. Gelin ve görümce evdeki altın, para ve kredi kartlarını alarak adeta sırra kadem bastı.

‘NE OLUR ÇOCUĞUMU BULUN’ 

Öğrenilen olay sonrasında polise giderek durumu bildiren anne Bahriye Dalgıç’ın kayıp ihbarından bulunduğu kızı için yaptığı açıklamalarda, kızının geri dönmesini istediğini ve polislerden çocuğunu bulmalarını istediği öğrenildi. Torunlarının sürekli ağladığını söyleyen Dalgıç, canına kıymalarından endişeli olduğunu belirttiği bilgisine ulaşıldı.

 

İstanbul haberleri Gelin Görümce Gelin Görümce kaçtı