Bitlis'te 'Çocuğunu aşıya getir' diyen Doktora Sinirlenen Adam Elindeki Bıçakla Terör Estirdi!

TAKİP ET

Bitlis'te çocuğunu aşıya götürmeyen bir babayı telefonla arayarak 'oğlunu aşıya getir diyen sağlık personeli sonrasında olanlar karşısında şaşkına döndü. Kendisini arayan sağlık personeline sinirlen tesisat işçisi E.U ' aşılar kısır yapıyor' diyerek eline aldığı bıçakla Aile Sağlık Merkezini bastı.

Bitlis’te çocuğunu aşıya götürmeyen bir babayı telefonla arayarak ‘oğlunu aşıya getir diyen sağlık personeli sonrasında olanlar karşısında şaşkına döndü. Kendisini arayan sağlık personeline sinirlen tesisat işçisi E.U ‘ aşılar kısır yapıyor’ diyerek eline aldığı bıçakla Aile Sağlık Merkezini bastı. 

Bitlis Yükseliş Mahallesinde yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz 30 Haziran günü meydana gelen olayda, tesisat işçiliği yapan E.U Sağlık Bakanlığı Ulusal Aşı Takvimi’nde yer alan aşıları ve diğer tüm koruyucu maddeleri oğluna yaptırmayı reddetti. E.U’nun bu aşıları reddetti belge tutanağı Toplum Sağlığı Merkezi’ne ulaşınca Sorumlu Hekim aşıları reddeden babayı telefonla arayarak oğlunu aşıya getirmesini söyledi.

AŞILAR KISIRLIK YAPIYOR DEDİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Kendisine gelen telefon üzerine öfkelenen E.U bağlı bulunduğu Aile Sağlığı Merkezine gelerek adeta terör estirdi. Kendisine söylenen aşıların İsrail ve Amerika malı olduğunu söyleyen baba bu aşıların zeka geriliği ve kısırlığa yol açtığını söyleyerek elinde bulunan bıçağı Aile Hekimi Dr. Ç.K.K’ye doğrulttu. Doktoru ölümle tehdit eden öfkeli baba ortalığı birbirine kattı.

BAĞIRDI ÇAĞIRDI BIÇAĞI MASAYA SAPLADI

Elindeki bıçakla Doktoru tehdit eden baba E.U, sana olacakları göstereyim diyerek bir an da elinde tuttuğu bıçağı masaya sapladı. Buradan ayrılan öfkeli baba daha sonrada Toplum Sağlığı Merkezine giderek Sorumlu Hekim olan ve kendisini telefonla arayan Dr. F.T’ye bir dolu tehdit ve hakarette bulundu. 

KARDEŞİDE BASKIN YAPTI

Olay sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.U ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kardeşinin gözaltına alınmasına sinirlenen S.U’da Toplum Sağlığı Merkezi’ni basarak Müdür Yardımcısı olan Uzman Dr. Y.E.B’nin odasında hakaret ve tehditler savurdu. Yetkililerin şahsı şikayet etmesi üzerine kardeş S.U’da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BASKIN YAPAN BABA TUTUKLANDI

Olayla ilgili Emniyetten bir açıklama geldi. Açıklamada, Bitlis Yükseliş Mahallesi 6 nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan baskın ve hakaret olayında gözaltına alınan baba E.U’nun çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bitlis Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği belirtildi. 

 

bitlis öfkeli baba aile sağlığı merkezini bastı çocuğunu aşıya getir diyen doktor doktorlara saldırı bıçaklı saldırı