Bebek Firarda! Adana'da Bakıcısı Uyuyan 1,5 Yaşındaki Bebek Açık Olan Kapıdan Caddeye Çıktı, Otel Görevlileri Fark Etti

TAKİP ET

Adana'da akıllara durgunluk veren olay. 1,5 yaşındaki bebek, bakıcısının uyuduğu sırada açık olan evin kapısından dışarı çıktı. Caddede koşan bebeği yakınlarda bulunan bir otelin görevlileri fark ederek durumu polise bildirdi.

Adana’da akıllara durgunluk veren olay. 1,5 yaşındaki bebek, bakıcısının uyuduğu sırada açık olan evin kapısından dışarı çıktı. Caddede koşan bebeği yakınlarda bulunan bir otelin görevlileri fark ederek durumu polise bildirdi. 

Gece saat 04.20 sularında, Adana’nın Çukurova ilçesinde meydana gelen olayda adının Asım olduğu öğrenilen 1,5 yaşındaki bebek, bakıcısının uyuduğu sırada evin açık unutulan kapısından dışarı çıktı. Evin 100 metre ilerisinde bulunan caddeye kadar koşarak gelen Asım bebeği, cadde üzerinde bulunan bir otelin çalışanı Serkan Koç (25) fark etti. Serkan Koç’un bebeği alıp polise haber vermesi ile facianın da önüne geçildi. 

ÇOCUK ANNESİNİNE TESLİM EDİLDİ
Polis ekipleri olay yerine gelerek çocuğu teslim aldı. Çevrede çocuğun ailesi aranırken olay yerine bakıcı geldi. Bakıcı, çocuğa kendisinin baktığını söyleyerek polisten teslim almak istedi. Ancak polis ekipleri çocuğun annesini görmek istedi. Bakıcı annenin çalıştığını söyledi ama polis anne Betül Pınar E.’yi olay yerine çağırarak çocuğu teslim etti. 

HERŞEYDEN HABERSİZ ÇEVREYE GÜLÜCÜKLER SAÇTI
Asım bebek ise başından geçen büyük olaydan habersiz şekilde kameralara ve çevrede bulunanlara gülücükler saçtı. 

 

 

adana bebek firarda Adana 80024. Sokak adana haberleri asım bebek bakıcı