Bavuluyla Yolda Yürüyen Kadının Akıl Almaz Ölümü! Kafası Korkuluklara Sıkışarak…

TAKİP ET

Çin'de bavuluyla yolda yürüyen bir kadının dengesini kaybederek düşmesi sonucunda kafası korkuluklara sıkıştı. Talihsiz kadın kendisini kurtarmaya gelen polislerin korkulukları kesmesine rağmen hayatını kaybetti.

Çin’de bavuluyla yolda yürüyen bir kadının dengesini kaybederek düşmesi sonucunda kafası korkuluklara sıkıştı. Talihsiz kadın kendisini kurtarmaya gelen polislerin korkulukları kesmesine rağmen hayatını kaybetti.

Olay, Çin’de genç bir kadının başına geldi. Bavuluyla yolda yürüyen talihsiz kadın bir anda dengesini kaybederek yere düştüğü sırada duvarın üstünde bulunan korkulukların arasına kafası sıkıştı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edilirken kafası korkulukların arasına sıkışan kadın 16 dakika sonra hayatını kaybetti. 

KORKULUKLARIN ARASINDA BOĞULARAK ÖLDÜ

Düştüğü esnada duvarın üstündeki korkulukların arasına kafası sıkışan ve çaresizce kurtarılmayı bekleyen talihsiz kadının imdadına sağlık ve polis ekipleri yetişti ancak sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen genç kadın kurtarılamadı. Polis ekipleri korkulukları kesse de 16 dakika boyunca korkulukların arasında kalan kadının yüzü morarak boğulduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

AYAĞI BAVULA TAKILMIŞ

Alınan bilgilere göre, 20 yaşında olan ve otobüsten indikten sonra elindeki bavuluyla yolda yürürken ayağının bavuluna takılması sonucunda dengesini kaybederek düşen kadının kafası duvar üstünde bulunan korkulukların arasına sıkıştı. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri korkulukları kesti ve kadının korkulukların arasında sıkışan kafasını çıkarttı. Korkuluklardan kurtulan kadına olay yerine gelen ağlık ekipleri müdahale etti fakat 16 dakika boyunca korkulukların arasında kalan ve nefesi kesilen kadının boğularak can verdiği belirtildi. 

 

Dünya haberleri Çin Korkuluk Kafası sıkışan kadın