Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Oktar Hakkında İlk Kez Konuştu: "Ahlaksızın Teki"

TAKİP ET

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar hakkında ilk kez konuştu. Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil. Çok ahlaksız bir tipti" ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar hakkında ilk kez konuştu.  Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil. Çok ahlaksız bir tipti" ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan çıktığı Afrika turunda Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine konulan Adnan Oktar'la ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

"AHLAKSIZ ADAM" DEDİ
 Afrika ziyaretinde röportaj veren Başkan Erdoğan,  isim kullanma da ancak Adnan Oktar için  "Son zamanlarda gündeme düşen kişi" diyerek "ahlaksız adam" benzetmesini yaptı. İşte Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde verdiği röportajda Adnan Oktar hakkında kullandığı ifadeler;
"Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil. Çok ahlaksız bir tipti. Ahlaki yönden zaafları olan bir tip.

"SİZİN TESLİM ETTİĞİNİZ GENÇLERİ ALIP..."
“Sizin ona teslim ettiğiniz çocukları, gençleri alıyor, onları kendi istedikleri gibi yetiştirip ondan sonra da sistemin içine sokup buraları ele geçirme operasyonları yapıyorlar."

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan adnan oktar erdoğan adnan oktar açıklaması son dakika