Başkan Erdoğan'dan Milletin Kanını Emen Simsarlar İçin Operasyon Sinyali: "Baskınlar Yapılacak"

TAKİP ET

Son günlerde dövizde yaşanan Yükselişi fırsat bilerek stokçuluk yapanları sert sözlerle eleştiren Başkan Erdoğan, "Ani baskınlar yapılacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak" ifadelerini kullandı.

Son günlerde dövizde yaşanan Yükselişi fırsat bilerek stokçuluk yapanları sert sözlerle eleştiren Başkan Erdoğan, "Ani baskınlar yapılacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak"  ifadelerini kullandı.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, dövizde yaşanan Yükselişi fırsat bilerek stokçuluk yapanlar için sert uyarılarda bulundu. Başkan Erdoğan açıklamasında, "Stokçuluk yapanlar çıktı. Ani baskınlar yapılacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak. Benim esnafım stokçular yüzünden iş yapamıyor. Haksız kazanç elde etmek isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız"  ifadelerini kullandı.

OKUL KİTAPLARI KONUSU
Başkan Erdoğan açıklamasında okul kitaplarının basılmadığı yönündeki iddiaları da kesin bir dille yalanlayarak, "Okul kitapları konusunu da bakanımızla konuştum çözdük. Bu ülkede çözülemez bir sorun yok. 2002'den beri ülkemizde yaşanan her şeyin sorumluluğu bize aittir. Bizi teğet geçer demiştik, geçti mi? Geçti. Allah'ın izni ile şimdi de öyle olacak"  dedi.

"SİMSARLARA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ"
 Başkan Erdoğan Manipülasyon yaparak Devleti köşeye sıkıştırmak isteyenlere Meydanı bırakmayacaklarını belirterek konuşmasının devamında, "Görüşmelerimiz var. Diğer devlet liderleriyle konuşuyoruz. Devleti bu tür manipülasyonlarla köşeye sıkıştırmak isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız. Bu dönemi her alanda millileşme hamlesini güçlendirme olarak değerlendireceğiz. Diğer krizde ne demiştik... Bizi teğet geçecek demiştik. Şimdi de inşallah aynı şey olacak." ifadelerini kullandı.

başkan erdoğan simsar stokçu baskın son dakika operasyon sinyal dövizdeki yükseliş