Bakan Akar'dan Son Dakika Operasyon Açıklaması "Hazırlıklar Tamam, Talimat Bekliyoruz"

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı son dakika açıklamasında Fırat'ın doğusu ve münbiç deki terör hedeflerine ilişkin, "Hazırlıklarımızı yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeri ve zamanı geldiğinde gereği yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, bunu yapacağız. Ülkemizin güvenliğini hiçbir şekilde tehlikeye atmayacağız." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar on 2. Mekanize Piyade tümen Komutanlığı'nda ki inceleme ve denetlemelerin ardından Şehir merkezine geçerek esnafla görüştü. Akar Cumhuriyet Caddesi'ndeki iş yerine giderek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Halkın yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Hulusi Akar vatandaşlardan gelen istekleri kırmayarak bol bol bol fotoğraf çektirdi. Bir cep telefonu bayiinde müşterilerle sohbet eden olursa yatar, Lise öğrencisi bir gence ise derslerine çalışması ve telefonu çok bağımlı olmaması tavsiyesinde bulundu. Bakan Akar daha sonra tatlısı satan bir işyerini ziyaret ederek buradan tatlı satın aldı ve kendisini bekleyen vatandaşlara ikram etti.
Vatandaşlarla sohbet eden ulusal kar daha önce Ağrı'da görev yaptığını ve çocuklarının burada doğduğunu söyledi. Yıllar sonra yeniden araya gelmekten çok memnun olduğunu belirten bakan Akar, Ağrıların her şeyin en iyisine layık olduğunu ve gösterecekleri feraset nedir seçimlerde gereğini yapacağına inandığını dile getirdi.
Bakan Akar, Türkiye'nin çevresinde gittiği askeri ve siyasi sorunların olduğunu belirterek bunların çözülmesi için gereken çalışmaları yaptıklarını aktardı ve şu ifadeleri kullandı;
"Terör belasına karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnşallah en son terörist etkisiz hale getirilerek bu terör belasından ülkemiz ve aziz  milletimiz kurtulacak.  Daha önceden beri birtakım hile ve hurdayla  egemenliğimize, bağımsızlığımıza kast etmeye çalışanlara karşı egemenliğimizi  sonuna kadar koruduk. Yeni birtakım olay ve oyunlarla yine bir şekilde ülkemize ve milletimize karşı hile, fitne ve fesat içindeler ancak Allah'ın izni,  milletimizin sevgisi, güveni ve duasıyla inşallah bunların hepsini daha önce  olduğu gibi yine bir şekilde akamete uğratacağız. Bu küresel paylaşım çetelerinin başarılı olmasını engelleyeceğiz."

son dakika bakan hulusi akar son dakika haberi