AVM'de Korkutan Yangın: 3 Bin Kişi Tahliye Edildi, Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Rusya'nın başkenti olan Moskova'da bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yaklaşık 55 bin metrekarelik alanın etkilendiği belirlenen yangında 3 bin kişinin AVM'den tahliye edildiği öğrenildi.

Rusya’nın başkenti olan Moskova’da bulunan bir AVM’de yangın çıktı. Yaklaşık 55 bin metrekarelik alanın etkilendiği belirlenen yangında 3 bin kişinin AVM’den tahliye edildiği öğrenildi.

Rusya’nın başkenti olan Moskova’da yer alan bir AVM’de oldukça büyük ve korkutan bir yangın çıktı. Çıkan yangın büyük bir paniğe neden olurken AVM içinde yer alan yaklaşık 3 bin kişi tahliye edildi. 

55 BİN METREKARELİK ALAN YANDI

Rusya’nın başkenti Moskova’da yer alan Sindika Alışveriş Merkezinde henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktığı ve çıkan büyük yangın sonucunda Alışveriş Merkezinin yaklaşık 55 bin metrekarelik alanı yangından büyük bir şekilde etkilendi.

 3 BİN KİŞİ YANGINDAN TAHLİYE EDİLDİ

Çıkan yangın sonucunda AVM içi ve yakınlarında bulunan yaklaşık 3 bin kişi tahliye edildi. Öte yandan AVM yakınlarında park halinde bulunan bazı araçlarında yangından etkilenerek patladığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangının giderek büyümesi sonucunda bölgeye helikopterde sevk edildi. Yaklaşık 3 bin kişinin yangından sevk edildiğini belirten yetkililer henüz yangın sonucunda ölen veya yaralanan olup olmadığını belirtmezken yangınla ilgili net bir açıklamada gelmedi. 

 

rusya moskova AVM yangın tahliye 3 bin kişi ölü yaralı sindika