Antalya'da Şaşkınlık Yaratan Olay! Herkes Yanına Koştu, Gerçeği Gören Şoke Oldu

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde Bugün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, yok Karındaki çimlere uzanmış şekilde şahsı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Alınan bilgiye göre motosikletle yolculuk yapan Gökhan Şentürk, Bugün öğle saatlerinde Karayolları Bölge Müdürlüğü önüne geldiği sırada motosikletin sağ tarafa çekerek fark etti ve daha sonra Refüj üzerinde bulunan kimlere Uzanarak uyumaya başladı.

GÖRENLER KAZA YAPTIĞINI SANDI

Cadde üzerinde bir kişinin hareketsiz şekilde yaptığını gören sürücüler durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. İhbar Üzerine bölgeye ulaşan sağlık ekipleri Şentürk'ü uyandırarak sağlık kontrolü yaptı. Burdur’dan yola çıktığını 5 6 saattir Yolda olduğunu söyleyen Şentürk, Gece alkol aldığı için başının ağrıdığını bu nedenle çimleri Uzanarak Uyuduğunu söyledi. Gazetecilerin size bir şey oldu sanıldı demesi üzerine Şentürk Bu konuda üzgün olduğunu dile getirdi.

Şentürk Bir süre oturarak kendine gelmeye çalıştıktan sonra sağlık ekiplerini arkasına alıp cep telefonu ile selfie çekti. Daha sonra da kastını başına geçiren Şentürk motosikleti ile yoluna devam etti.

 

antalya kepez ilginç olay son dakika