Antalya'da Polisten Utandıran Hareket: Genç Kadını Jopla Döverek Tekmeledi

TAKİP ET

Antalya'da bir polis memurunun genç bir kadını jopla döverek yere düşmesine rağmen defalarca tekmeledi. Polisin genç kadını acımadan darp ettiği anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Antalya’da bir polis memurunun genç bir kadını jopla döverek yere düşmesine rağmen defalarca tekmeledi. Polisin genç kadını acımadan darp ettiği anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Antalya’da utanç veren bir olay yaşandı. Bir polis memurunun henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldaki bir genç kadını jopla dövmeye daha sonrada yere düşen kadını tekmeleyeme başlaması görenleri şaşkına çevirdi. Yerde acı içinde kıvranan ve polis memurunun darbeleriyle çığlık atan genç kadın çaresizce yerde beklerken çevredeki vatandaşlarınsa sadece yaşananları cep telefonlarıyla kaydettiği görüldü. 

BİRİ YERDE DÖVMEYE DEVAM ETTİ DİĞERİ İSE SADECE İZLEDİ

Olay, bugün sabah saatlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana geldi. Yoldaki genç bir kadının henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde bir polis tarafından jopla dövülmeye başlandığı ve genç kadının aldığı darbeler sonucunda yere düşmesine rağmen polis memurunun durmadan kadını tekmelemeye devam etmesi görenleri dehşete düşürdü. Polis memuru genç kadını darp ederken yanında yer alan başka bir polis memurunun ise olan biteni öylece izlediği görüldü.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA AÇIĞA ALINDILAR

Çevredeki vatandaşların olup biteni kaydetmesi sonucunda ortaya çıkan dehşet görüntüler Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek genç kadını darp eden polis memuru ve onun yanında yer alan diğer polis memurunun açığa alındığı belirtilirken iki polis memuru hakkında da soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.

 

antalya alanya polis genç kadın dayak jopla dayak tekmeleme polis dehşeti sokak