Aldatılan Kadından Akıl Almaz İntikam! Kocasının Yanında Bastığı Kadının Cinsel Organına Acı Biber Sürdü

TAKİP ET

Vietnam'da bir aldatma skandalı oldukça şaşırtıcı bir şekilde sonuçlandı. Hamile olan ve kocasını başka bir kadınla basan 23 yaşındaki kadın metresinin cinsel organına acı biber sürdü.

Vietnam’da bir aldatma skandalı oldukça şaşırtıcı bir şekilde sonuçlandı. Hamile olan ve kocasını başka bir kadınla basan 23 yaşındaki kadın metresinin cinsel organına acı biber sürdü.

23 yaşında ve hamile olduğu öğrenilen Ly Chanel kendisiyle aynı yaşta olan kocası Chien Keo’yu başka bir kadınla bastı. Hamile olduğu öğrenilen kadın, kocasının sürekli ortadan kaybolması ve gittiği yerden saatlerce gelmemesi üzerine şüphelenmeye başladı. Yanın aldığı dört arkadaşı ile birlikte kocasını takip etmeye başlayan genç kadın sonunda kocasının bir otelde başka bir kadınla birlikte olduğunu öğrendi. Gördükleri karşısında büyük bir şok yaşayan genç kadın metresinin cinsel organına acı biber sürerek darp etti.

ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE KADINI DARP ETTİ

Yanındaki dört arkadaşı ile önce kadını çırılçıplak bırakan ve fotoğraflarını çeken öfkeli kadın daha sonra eline ameliyat eldiveni giyerek çantasından çıkardığı kırmızı acı biberleri kadının cinsel organının içine kadar sürdü. Öfkesini alamayan kadın arkadaşları ile birlikte kadını yerde sürükleyerek darp etti. 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Aldatılan kadın çektiği tüm fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan paylaşıma tepki gösterenler oldu. polis yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatırken metresin hastaneye kaldırıldığı ve vajinasında acı biber nedeniyle bir hasar oluşursa aldatılan kadının ceza alabileceği belirtildi. 

 

vietnam aldatma intikam aldatılan kadın metres cinsel organ acı biber koca