Adıyaman'da İğrenç Olay! Yurt Müdürü Cinsel İçerikli Video İzlettiği 2 Erkek Öğrenciyi Taciz Etti

TAKİP ET

Adıyaman'ın Besni ilçesinde cinsel istismar şoku yaşandı. Özel bir erkek öğrenci yurdunun müdürünün 2 erkek öğrenciyi cinsel içerikli video izlettikten sonra taciz ettiği iddia edildi. Yurt müdürü polis tarafından gözaltına alındı.

Adıyaman’ın Besni ilçesinde cinsel istismar şoku yaşandı. Özel bir erkek öğrenci yurdunun müdürünün 2 erkek öğrenciyi cinsel içerikli video izlettikten sonra taciz ettiği iddia edildi. Yurt müdürü polis tarafından gözaltına alındı.

İğrenç olay, Özel Hayrünnisa Gölbaşı Erkek Öğrenci Yurdunda geçtiğimiz Salı günü meydana geldi. Gelen bilgilere göre, yurdun müdürü olan İ.T’nin 10 yaşlarında olduğu belirlenen 2 erkek öğrenciye önce cinsel içerikli video izlettiği daha sonra da öğrencilere tacizde bulunduğu öğrenildi. Öğrencilerin durumu ailelerine anlatması üzerine aileler yurt müdüründen şikayetçi oldu. Yapılan şikayet üzerine yurt müdürü İ.T’nin polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI

Yaşanan olay sonrasında Adıyaman Valiliğinden bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada, Adıyaman Besni ilçesinde yer alan Özel erkek öğrenci yurdunda cinsel istismar iddiaları üzerine Besni Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili soruşturma başlattığı ve olayda adı geçen yurt müdürü İ.T’nin polisler tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Yurt müdürü ve yurt ile ilgili idari soruşturmanın başlatıldığı bilgisine de yer verildi. 

 

Adıyaman besni özel yurt erkek yurdu 2 erkek öğrenci cinsel istismar yurt müdürü taciz