Adana'daki Banka Soygunundan Şoke Eden Fotoğraflar

TAKİP ET

Adana'da bir banka şubesinden bıçak zoruyla 100 bin lirayı gasp eden 28 yaşındaki Şehmus Alptekin'in rehin aldığı gişe görevlisi Gülhan G.'nin boynuna bıçak dayayıp kaçmaya çalışırken Fotoğrafları ortaya çıktı.

Adana’da 28 Ocak sabahı Seyhan ilçesi Turhan Beriker Bulvarı'nda yaşanan olayda Bir banka şubesine Müşteri gibi giren Şehmuz Alptekin bir süre bekledikten sonra yanında getirdiği ekmek bıçağını çıkarıp gişeye yaklaştı. Bankada bulunan müşteriler ve çalışanları günde önünde bıçağı işe görevlisine Boğazı'na dayanan Alptekin para istedi.

2 DESTE PARAYI ALDI

Alptekin 2 deste halinde toplam 100 bin TL parayı alarak işte görevlisinin Boğazı'na dayanan bıçakla rehin aldı dışarı çıktı. Yaklaşık 30 metre kadar kadınla birlikte uzaklaşan Alptekin'i olay yerinden geçen motosikletli güven timi gördü. Bir Müşteri ise o anları cep telefonu kamerasıyla fotoğrafladı.
Sivil polisler hemen müdahale edip Alptekin'in üzerine atlayarak etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldı. Gişe görevlisi kadın ise büyük bir şok yaşarken güçlükle sakinleştirildi.
Verdiği ifadede paraya ihtiyacı olduğunu ve soygun girişiminde bulunduğunu söyleyen Alptekin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

 

adana banka soygunu dehşet son dakika