Adana'da Şaşırtan Olay! Kocasına Kızan Kadın Bıçağı Kendi Karnına Sapladı

TAKİP ET

Adana'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın telefona bakmadığı için kendisi ile tartışan eşine kızarak bıçağı kendi karnına sapladı.

Adana’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın telefona bakmadığı için kendisi ile tartışan eşine kızarak bıçağı kendi karnına sapladı. 

Adana’da yaşayan 27 yaşındaki Melike B. 33 yaşındaki eşi Levent B.’nin aramasına rağmen telefona bakmadığı için sinirlendi ve eşinin telefona bakmadığından dolayı kavga etmeye başladı. Eşine sinirlenen kadın kendini karnından bıçakladı.

Yaşanan olay, saat 02.00 sularında Adana Merkez Yüreğir ilçesinde Afetevler mahallesinde meydana geldi. Güzellik merkezi işlettiği öğrenilen 27 yaşındaki Melike B. evine dönmedi. Kadının kocası 33 yaşındaki Levent B. meraklanarak eşinin işlettiği güzellik salonuna gitti. Eşinin güzellik salonuna giden Levent B. ve eşi Melike B. eve kadar tartıştı. Tartışma giderek büyüdüğünde ise kadın mutfağa koşarak eline aldığı bıçağı karnına sapladı. Kadın kanlar içinde yere yığılırken Levent B. büyük bir panikle karısını yerden alarak 01 NG 338 plakalı ticari aracına bindirerek Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Durumunun ağır olduğu öğrenilen kadın ilk yapılan müdahale sonrasında Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Karısını hastaneye yetiştiren 33 yaşındaki Levent B. polise verdiği ilk ifadesinde; 'Eşim güzellik merkezinden dönmeyince merak ederek telefonla aradım, Fakat telefona cevap vermedi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıkınca  eşim bıçağı alarak birden karnına sapladı" şeklinde konuştu. Polis aracı ve araçta bulunan bıçağı inceledikten sonra olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

 

adana şaşırtan olay karı koca eşine kızdı bıçağı kendi karnına sapladı