Adana'da Karısı Tarafından Terk Edilen Adam Korku Dolu Anlar Yaşattı! Önce Boğazını Kesmeye Kalktı daha Sonra Köprüden Atladı

TAKİP ET

Adana'da karısının terk ettiği öğrenilen Hakan C. ismindeki bir adam karısını eve dönmeye ikna edemeyince köprülü kavşağına çıkarak intihara kalkıştı.

Adana’da karısının terk ettiği öğrenilen Hakan C. ismindeki bir adam karısını eve dönmeye ikna edemeyince köprülü kavşağına çıkarak intihara kalkıştı. 

Olay, Adana Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesinde meydana geldi. Karısı tarafından terk edildiği öğrenilen ve karısın eve dönmeye ikna edemeyen adam D-400 karayoluna çıkarak burada trafiği adeta kilitledi. Şişeyi boğazına dayayan Hakan C. İntihar girişiminde bulundu. Trafikte yaşanan olayı gören vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Polisin olay yerine gelmesi ile Hakan C. bisikletine binerek hızla uzaklaşmaya başladı. Polisten kaçan Hakan C. bisikleti ile Celal Bayar Köprülü Kavşağına çıktı. Burada bisikletinden inen gözü dönmüş şahıs bir cam şişeyi eline alarak boğazına dayadı. Köprüden aşağıya sarkan adam kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerine karısının kendisini terk ettiğini ve eve dönmediğini söyleyerek karısı eve dönmezse intihar edeceğini söyledi.

POLİS KADINI İKNA EDEMEDİ

Durumu öğrenen polis ekipleri adamı vazgeçirmek için karısını aradı ancak kadını eve dönmeye ikna edemedi. Eve dönmek için bir türlü ikna edilemeyen kadının Hakan C.’yi şikayet ettiği ve kocasının uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Söylenen her şeye rağmen ikna olmayan adam demir korkuluklara tutunarak kendisini aşağıya sarkıttı. Bu esnada itfaiye ekiplerinin D-400 karayoluna hava yastığı açarak önlem aldığı görüldü. Aşağı sarkan adamın kolunu tutan polisler onu yukarı çekmede başarılı olamadılar. Köprüden kendisini aşağı bırakan adam yaklaşık 5 metre yükseklikten atladı. Aşağıda açılan hava yastığının üzerine düşen adam olaydan yara almadan kurtulurken daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahsın daha önce 30 Haziran 2017 tarihinde de bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunduğu ve polisler tarafından kurtarıldığı öğrenildi. 

 

adana adana haberleri intihar terk edilen adam polis köprü cam şişe