Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın Boşanma Protokolü Ortaya Çıktı! Şeyma Yeniden Evlenirse...

TAKİP ET

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 9 yıllık birlikteliklerini Geçtiğimiz günlerde 9 dakika süren boşanma davası ile bitirdi. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çiftinin boşanma protokol ile ortaya çıktı. 29 yaşında olan Şeyma Subaşı tekrar evlenirse 115 bin liralık nafakası ödenmeyecek.

Önceki gün Silivri'de boşalan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin anlaşma sağladığı protokolün detayları ortaya çıktı. Protokole göre Şeyma Subaşı kızı ve kendisi için aylık 125 bin lira nafaka alacak. Şeyma Subaşı'nın evlenmesi durumunda nafaka kesilecek. Iki tarafta birbirlerinin aileleri ve kendileri hakkında asla konuşmayacak. 
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı geçen yıl Fransa'da düzenlenen görkemli bir düğünle evlenmişti. 21 Kasımda boşanma kararı alan çift Bu çerçevede Bir boşanma protokol hazırladı. 

VAR MISIN YOK MUSUN DA TANIŞTILAR

Şeyma Subaşı 2009 yılında Varmısın yokmusun yarışmasına katılmış ve 69 bin lira ödüllü ayrılmıştı. O tarihten beri Acun Ilıcalı ile sevgili olan Şeyma Subaşı 2014 yılında tuzları Melisa'yı Dünyaya getirdi. 9 yıldır birlikte olan ve sadece 9 dakikada boşanan çiftin yaptıkları protokolde ilginç detaylar var. 

10 MİLYONLUK EV ALINACAK

Silivri Adliyesi'ndeki boşanma davası Acun Ilıcalı'nın avukatı Doktor Avukat Hakan özelliğinin başvurusu ile açıldı. Taraflar hazırlanan boşanma protokolüne harfiyen uyuma taahhüdünde bulundu. Işte boşanma protokolü detayları;
“Subaşı'na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa'nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak. Şeyma Subaşı, mevcut oturduğu evden çıkarak yeni alınacak eve geçecek. Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa'nın velayeti annede olacak. Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek. 29 yaşındaki Subaşı evlenirse 115 bin liralık nafakası ödenmeyecek. Taraflar aile yaşantıları, boşanma süreci ve birbirlerinin yakınlarıyla ilgili olarak basın, radyo, sosyal medya, televizyon ve internet siteleriyle birlikte üçüncü kişi, kurum ile kuruluşlara hiç bir şekilde yazılı veya sözlü açıklama yapamayacaklar.”

TAZMİNAT TALEBİ OLMAYACAK

Taraflar hazırlanan bu protokol dışında birbirinden maddi manevi tazminat talebinde bulunmayacak. Baba Acun Ilıcalı kızları Melisa'nın tüm eğitim giderlerini karşılayacak.

 

acun ılıcalı ve şeyma subaşı boşanma protokolü son dakika şeyma subaşı nafaka