Ablasının Uygunsuz Görüntülerini İzleyen Genç Çılgına Döndü! Hem Ablasını Hem Sevgilisini Vurdu

TAKİP ET

Samsun'da iddiaya göre ablasının uygunsuz görüntülerini izledikten sonra çılgına dönen genç ablası ile ablasının sevgilisini tabancayla vurarak yaraladı. Olaydan sonra tutuklanan genç adliye çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Kafamız dik, alnımız ak. Sıkıntı yok, yatarız biz bu cezayı" dedi.

Samsun'da bir genç tartıştığı ablası ile ablasının erkek arkadaşını vurarak yaraladıktan sonra kaçtı. Polisin takibi sonucu yakalanan 19 yaşındaki genç emniyette verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan genç adliye çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Kafamız dik, alnımız ak. Sıkıntı yok, yatarız biz bu cezayı" dedi.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİ

Samsun'un Canik ilçesinde bağlı Hasköy Mahallesi'nde 16 Kasım günü meydana gelen olayda iddiaya göre 19 yaşındaki  Caner Ş., Ablası Cansel Ş.'yi Henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra vurdu. Daha sonra ablasının sevgilisi Samet B.'yi Vuran genç kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı çift ambulanslarla hastanelere kaldırılırken Hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavi altına alındıkları öğrenildi. Samsun Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaydan sonra yaptıkları çok yönlü Araştırma sonucunda kaçan kardeşi Yakalayarak gözaltına aldı.

“SIKINTI YOK YATARIZ BU CEZAYI”

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra tutuklanan 19 yaşında genç adliye çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Kafamız dik, alnımız ak. Sıkıntı yok, yatarız biz bu cezayı” dedi. İddiaya göre genç eline geçen ablasına ait uygunsuz görüntüleri izledikten sonra saldırıyı gerçekleştirdi.

 

samsun canik genç