3 Yaşındaki Çocuk Dehşeti Yaşadı! Morluklar Her Yerini Sardı, Gerçek Sonradan Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Norveç'te 3 yaşında olan bir çocuk bir anda ağlayarak annesinin yanına koştu. Anne çocuğunun ayağındaki morluğu görünce arı soktuğunu düşündü ve bu durumu çok ciddiye almadı. Fakat dehşete düşüren gerçek hastanede ortaya çıktı.

Norveç’te 3 yaşında olan bir çocuk bir anda ağlayarak annesinin yanına koştu. Anne çocuğunun ayağındaki morluğu görünce arı soktuğunu düşündü ve bu durumu çok ciddiye almadı. Fakat dehşete düşüren gerçek hastanede ortaya çıktı.

Olay, Norveç’te 3 yaşında olan Kristoffer adındaki minik çocuğun başına geldi. Alınan bilgilere göre, 3 yaşındaki çocuk acı içinde ağlayarak annesinin yanına koştu. Çocuğunun ayağındaki morluğu gören anne önce arı sokmuş olabileceğini veya oğlunun ayağını bir yere vurmuş olabileceğini düşündü. Ancak morluklar küçük çocuğun vücudunu hızla sarmaya başlayınca gerçek ortaya çıktı.

15 DAKİKADA VÜCUDU MORARAK ŞİŞMEYE BAŞLADI

Olayı anlatan anne Elisabeth, oğlunun ağlayarak yanına gelmesinden yaklaşık 15 dakika sonra morlukların bütün vücudunu sardığını ve şişlikler oluşmaya başladığını belirtti. Olay yerine hemen ambulans çağırdığını söyleyen anne, gelen sağlık görevlileri tarafından oğlunun engerek yılanı tarafından ısırıldığını öğrendi. Engerek yılanının ısırdığı küçük Kristoffer’a olay yerinde hemen panzehir verildiği öğrenildi. Panzerhirin etkisiyle iyileşme gösteren minik çocuğun kısa sürede durumunun yine kötüleşmeye başladığı ve bağırsaklarında iç kanama gerçekleştiği öğrenildi. 

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Hastaneye getirilen Kristoffer, hastanede gördüğü 1.5 haftalık tedavisinin ardından eski sağlığına kavuşarak hastaneden tedavi edildi. Anne Elisabeth, yaşadığı olay karşısında büyük bir endişe yaşadığını ve bundan sonra çocuklarıyla beraber gideceği alanlarda daha dikkatli olacağını söylediği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Engerek yılanı Norveç 3 Yaşındaki çocuk Morluk