3 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Etmişti! O Sapık Tek Kişilik Hücreye Konuldu

TAKİP ET

Adana'da henüz 3 yaşında olan bir kız çocuğuna tecavüz eden sapığın Niğde Cezaevine nakledilerek tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi.

Adana’da henüz 3 yaşında olan bir kız çocuğuna tecavüz eden sapığın Niğde Cezaevine nakledilerek tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi.

Olay, Adana’da bir mahalle düğünün yapıldığı sırada meydana geldi. Düğün sahibinin henüz 3 yaşında olan kız çocuğuna tecavüz eden sapık bugün Niğde cezaevine sevk edilerek tek kişilik hücreye konuldu. 

GÜVENLİK GEREKÇESİYLE TEK KİŞİLİK HÜCREYE KONULMUŞ

Alınan bilgilere göre, Adana’da yaşanan tecavüz olayının ardından Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 3 yaşındaki çocuğa tecavüz eden Sedat K.’nın ‘Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı’ ve ‘Cinsel Amaçlı Çocuğu Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçlarından tutuklanarak bugün Niğde cezaevine sevk edildiği ve güvenlik gerekçesiyle tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi.

CEZAEVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ DENMİŞTİ

Diğer yandan tecavüzcü sapığın yaptığı olay Türkiye’de büyük tepkilere yol açtı. Sosyal medyadan tepki üzerine tepki yağarken tutuklanan tecavüzcü Sdat K.’nın gönderildiği cezaevinde öldürüldüğü iddiaları da yalanladı. Aynı zamanda yine sosyal medyada tecavüze uğrayan 3 yaşındaki kızın öldüğü haberleri de ortaya çıkmış ve bu haberlerde yalanlanmıştı.

KÜÇÜK KIZ TABURCU MU EDİLDİ?

Tecavüze uğrayan ve hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki küçük kızın hastaneden taburcu olduğu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından aile ve küçük çocuğa psikolojik destek sağlandığı bilgisi alındı. Ailenin Hatay İskenderun ilçesine taşındıkları öğrenildi. 

 

Adana 3 yaşındaki çocuk Tecavüz Cezaevi Tek kişilik hücre